Huis in De Haan - 1307527

Quinten Matsijslaan 7, 8420 De Haan
€1.095.000

Huis in De Haan Quinten Matsijslaan 7

Verlies je in de romantiek van deze parel aan de kust van De Concessie. Deze prachtige villa heeft een oppervlakte van 620m² en is gebouwd tijdens het interbellum. Er zijn twee gebouwen met als eerste de hoofdwoning met een inkomhal, een sfeervolle woonkamer, een ruime keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Het bijgebouw bestaat uit een garage en een studio/extra kamer met een overdekt terras. Geniet van het bos en de zee op slechts een steenworp afstand van het commerciële centrum van het pittoreske De Haan en een tuin met veel privacy. De villa is twintig jaar geleden volledig gerenoveerd. Wil je meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk (059 23 33 23) of anthony@immo-belgium.be.

Prachtige romantische villa op één van de meest betoverende locaties aan de kust, namelijk in De Concessie. Deze parel bevindt zich idyllisch met uitzicht op het bos, op slechts een steenworp afstand van het strand en het commerciële centrum van het pittoreske De Haan.

De villa, gebouwd tijdens het interbellum, staat op een fraai perceel van 620m². Het eigendom omvat twee gebouwen. De villa is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet, een sfeervolle woonkamer met overvloedig daglicht, een ruime keuken met berging, drie slaapkamers en een badkamer. Het bijgebouw bestaat uit een garage en een studio/extra kamer. Een prachtige tuin met veel privacy en een overdekt terras aan de voorkant maken deze woning compleet.

De woning heeft zo'n twintig jaar geleden een volledige renovatie ondergaan. Oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Anthony van Wijk op het nummer 059 23 33 23 of via anthony@immo-belgium.be.

Huis in De Haan aan de Quinten Matsijslaan 7 te 8420 De Haan - Immo De Haan - Huis - Huis De Haan - Quinten Matsijslaan De Haan - Quinten Matsijslaan 7 8420 De Haan

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 2
Slaapkamers: 4
Bewoonbaar: 186 m2
Prijs: €1.095.000
Bouwjaar: 1919
Makelaarscode: MIO SOGNO
Ref: 8CLY-IIURCJ9
Certificaten
EPC-waarde: 435 kWh/m2
EPC-cert: 20231130-003037131R-ES-1
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
KI: € 1.127
Stedenbouwk. vergunning: n/a
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: n/a
Bestemming: Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied: Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Quinten Matsijslaan, 7, 8420 De Haan? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Quinten Matsijslaan, 7, 8420 De Haan. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren