Home Te Koop Huis 8420 De Haan
Heidelaan 31
Kaart

Heidelaan 31

8420 De Haan Huis Te Koop
180 m² wonen
345 m² perceel
3 slaapkamers

Dit prachtige huis in de idyllische kustplaats De Haan is een ideale gezinswoning op slechts 600 meter van het strand. Gesitueerd in een serene wijk, heb je gemakkelijk toegang tot lokale voorzieningen zoals een bakker, apotheek, basisschool en een aantal sfeervolle bistro's. Dit charmante huis is volledig instapklaar en heeft een energielabel B.

Het pand wordt gekenmerkt door een ruime tuin die, indien gewenst, de mogelijkheid biedt om verder uitgebreid te worden. Er zijn al goedgekeurde architectenplannen beschikbaar.

Je zult het ruimtelijke gevoel van de woning waarderen, met op de begane grond een inkomhal en apart toilet, een comfortabele woonkamer en eetruimte voorzien van parketvloer, een praktische bergruimte en een moderne keuken die een prachtig uitzicht op de tuin biedt.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers, waarvan twee bijzonder ruim (17m2 en 21m2). Daarnaast vind je er een modieuze badkamer met een douche en een tweede toilet. De tweede verdieping biedt een ruime zolder, volledig geïsoleerd volgens de huidige normen, ideaal voor extra opbergruimte.

De woning werd de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Alle isolatie-, elektriciteits- en leidingwerken voldoen aan de recentste normen. Verwarming op stookolie met een recent onderhouden brander en mazouttank. Bovendien is er al een gasaansluiting voorzien. Het merendeel van de ramen heeft HRD-glas conform de laatste voorschriften.

Je bent van harte welkom om deze woning te komen bekijken tijdens onze open kijkdagen op zondag 24 maart en zaterdag 30 maart. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Opgelet, we wensen geen contact met immokantoren.

* * *

Heidelaan 31 - 8420 De Haan - Dit charmante huis is gelegen in een rustige wijk in het pittoreske De Haan. Op 600m van de zee. In de onmiddellijke omgeving van een bakkerij, apotheek, een lagere school en enkele goede bistro's. De woning is instapklaar. Energielabel B.

-- Geen immokantoren ajb --

Een van de grootste voordelen van dit huis is de ruime tuin. Bovendien kan de tuin desgewenst worden vergroot. Er is al een plan van een architect en goedkeuring.

De ruimtes in de woning worden momenteel afgewerkt en geschilderd.

Op het gelijkvloers is er een hall met apart toilet, een living met aparte eetruimte, geheel in parket. Een handige bergruimte, en een recente keuken met uitzicht op de tuin.

Op het eerste verdiep zijn er 2 superruime slaapkamers (17m2 en 21m2) en een derde slaapkamer van 4.5m2. Daarnaast is er een badkamer met moderne douche en toilet.

Op het tweede verdiep is er een ruime, volgens de laatste normen geïsoleerde zolder waar je heel wat kwijt kan.

De woning werd grondig verbouwd in de laatste jaren.
Vloerisolatie, leidingen, elektriciteit, zolderisolatie, spouwmuurisolatie volledig volgens huidige normen. Elektriciteit is blanco gekeurd.
Platte daken in EPDM en geïsoleerd in 2023.
Verwarming werkt volledig op stookolie, de brander en de mazouttank hadden hun laatste onderhoud in 2023.
Er is een gasaansluiting voorzien.
De meeste ramen beschikken over HDR-glas volgens huidige normen.

Bel gerust om eens vrijblijvend te komen kijken op een van de kijkdagen.


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
345 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
GMSUZN56JYPT
EPC Certificaat
20240306-0003159010-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€359.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com