Home Te Koop Huis 8420 De Haan
Dorpsstraat 70b
Kaart

Dorpsstraat 70b

8420 De Haan Huis Te Koop
160 m² wonen
140 m² perceel
3 slaapkamers

Dorpsstraat 70b - 8420 De Haan - Deze perfect afgewerkte, volledig instapklare nieuwbouwwoning ( bouwjaar 2018) gelegen in Klemskerke bevindt zich op 3.4km van het centrum van De Haan en 4 km van het strand. Daarnaast is er een goede verbinding naar de autostrade.

GELIJKVLOERS: Ruime inkomhal met trap naar de eerste verdieping, een gastentoilet (incl. lavabo), deur naar de ruime garage met plaats voor één wagen en aansluiting voor wasmachine, droogkast en een uitgietbak. De smeedijzeren (Steel-it) deur brengt je naar de lichtrijke open leefruimte bestaande uit tv-hoek, open keuken (DIAPAL) met AEG-toestellen, eetkamer en berging. Via het grote schuifraam kom je terecht in de zonnige, Zuid-West gerichte tuin.
EERSTE VERDIEPING: Nachthal met nachttoilet, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. In de slaapkamer werd een maatkast voorzien om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Er is tevens een zeer grote zolder met valluik. Alle ramen zijn voorzien van op maat gemaakte zwarte lamellen.
BUITENOMGEVING: Uitgestrekt terras met mooi aangelegde tuin met buitenkeuken en pergola waar het zalig genieten is. Dankzij de Zuid-West gerichte tuin is er van ’s morgens tot ’s avonds zon!
TROEVEN: gunstig EPC / Conforme elektriciteit / zonnepanelen/ instapklaar / mooie afwerking / Uitstekende bereikbaarheid, vlakbij invalswegen/ regenwaterput 5000 liter

KIJKDAG: Zaterdag 20/04 van 9u tot 12u. (op afspraak!)
Interesse? 0498572218/ lore.dewinter@hotmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Kadastraal Inkomen
€ 522
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
140 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
C5J8F1RE9WL-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€415.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com