Home Te Koop Huis 8660 De Panne
Groene-Biezenlaan 41



immo Kaart

Groene-Biezenlaan 41, 8660 De Panne

Huis Te Koop in De Panne
492 m² wonen
2080 m² perceel
4 slaapkamers
€1.200.000
Lening simuleren

Groene-Biezenlaan 41 - 8660 De Panne - Prachtige villa met tuin, lift en garage in De Panne met binnenzwembad, bouwjaar 2000, EPC-waarde 249, 3 badkamers, perceeloppervlakte 2.080, bewoonbare oppervlakte 492, energielabel C. Deze prachtige villa in De Panne is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. De open bebouwing, met een bewoonbare oppervlakte van 492 vierkante meter, beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers, een lift, en een garage. Het bouwjaar van de woning is 2000 en de EPC-waarde is 249, wat resulteert in een energielabel C. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 2.080 vierkante meter, wat zorgt voor veel privacy en ruimte.

De tuin van deze villa is een waar paradijs. Met vier terrassen omringd door groen, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en privacy die deze woning biedt. De tuin is mooi aangelegd en biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten en entertainment.

De villa is omgeven door prachtige natuur en duinen(Natuurreservaat De Westhoek), waardoor het de perfecte locatie is voor wie op zoek is naar een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen wil wonen.

Natuurreservaat De Westhoek in De Panne is het grootste aaneengesloten duinmassief van onze kust. De Westhoekwandelroute gaat van het Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne naar het Calmeynbos, een 55 ha groot duinbos dat aan het begin van de 20ste eeuw werd aangeplant. Via de residentiële Westhoekverkaveling stappen we naar het strand. Daarna volgen we de kustlijn tot aan het natuurreservaat De Westhoek dat aanleunt tegen de grens met Frankrijk. In dit beschermd landschap doorkruisen we verschillende duintypes. Kale duinruggen wisselen af met ondoordringbaar struweel, grasland en bos. De terugweg leidt door het waterwinningsgebied van de IWVA en het Calmeynbos.

De villa is een weerspiegeling van uw levensstijl en persoonlijkheid, met zorgvuldig gekozen materialen en een hoogwaardige afwerking. Bij binnenkomst wordt u begroet door een gastvrije inkomhal die leidt naar verschillende leefruimtes op het gelijksvloer waaronder een gezellige zitkamer met open keuken, een handige berging, een gastentoilet en een dubbele garage met automatische poort. Op het gelijksvloer kunt u ook ontspannen in het binnenzwembad met panoramisch glas en sauna, of genieten van de buitenlucht op een van de 4 terrassen. Een lift brengt u naar de eerste verdieping, waar een tweede leefruimte met open haard en een ingerichte keuken uitnodigen tot gezellig samenzijn. Deze verdieping beschikt ook over drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet.

Troeven;

- Unieke- exclusieve ligging naast natuurreservaat De Westhoek
- Bewoonbare-oppervlakte 492 m²
- Binnenzwembad
- Perceeloppervlakte 2.080 m²
- Personenlift
- Residentiële ligging

Estatement is het immo kantoor dat deze prachtige villa te koop aanbiedt. Met een focus op de verkoop van deze exclusieve villa, is Estatement de ideale partner voor wie op zoek is naar een luxe villa in De Panne.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezoekmoment inplannen? Contacteer ons vrijblijvend 0470 135 635 of darky@estatement.be

Darky Serroen Vastgoedadviseur
   0470 135 635
  darky@estatement.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.776
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
2080 m2
Bewoonbare oppervlakte
492 m2
Referentie
05QOSOMUBP0C
Makelaar Code
TK/2024/016
EPC Waarde
249 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20211005-0002472812-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Natuurgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€1.200.000 / Estatement
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com