Home Te Koop Huis 8540 Deerlijk
Otegemse Steenweg 81
Kaart

Otegemse Steenweg 81

8540 Deerlijk Huis Te Koop
182 m² wonen
837 m² perceel

Ontdek deze prachtig gelegen villa met een rustgevend uitzicht over de velden. De woning, gelegen nabij het centrum van 'Sellewie', biedt ruimte en comfort in een serene omgeving.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale inkomhal, die toegang geeft tot een apart toilet en een functionele bureelruimte, die ook als slaapkamer op de begane grond kan dienen. De inkomhal leidt naar een grote leefruimte met open haard, perfect voor gezellige avonden. Aangrenzend vind je de keuken met eettafel, beide met een prachtig uitzicht op de tuin. Op de begane grond bevindt zich ook de eerste badkamer.

De garage biedt plaats aan een auto en fungeert tevens als wasruimte. Extra parkeerplaatsen zijn beschikbaar op de oprit en een carport biedt extra beschutting voor uw voertuig.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een volledig vernieuwde badkamer en een handige berging/dressing. Er is ook een zolder aanwezig voor extra opslag.

De woning is energiezuinig, met een nieuwe brander, waterverzachter en goedgekeurde elektriciteitsattest. Het is ook asbestveilig.

De tuin is een oase van rust, met een prachtig uitzicht over de aangrenzende velden. Geniet van de (overdekte) terrassen en het grote tuinhuis, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap.

Deze instapklare woning, op slechts 5 minuten van de E17, is een echte aanrader voor wie op zoek is naar ruimte en rust. Mis deze topper niet!

* * *

Otegemse Steenweg 81 - 8540 Deerlijk - Rustig gelegen alleenstaande woning met zicht over de velden!

Deze goed gelegen villa biedt zicht over de velden achteraan. Hier kan je kijken tot centrum 'Sellewie'.
De woning bestaat uit een ruime inkomhal met afzonderlijk toilet en bureelruimte. Deze ruimte kan perfect ook als gelijkvloerse slaapkamer dienen. Vanuit de hall kan er doorgelopen worden naar de grote leefruimte (met open haard). Daarnaast is de keuken met eettafel. Deze ruimtes hebben allen zicht naar de mooie tuin en uitzicht achteraan. Beneden is er ook nog de 1e badkamer terug te vinden. De garage kan plaats bieden voor een auto, maar doet nu ook dienst als wasplaats. Op de oprit kunnen nog verschillende auto's geplaatst worden en naast de woning is er bovendien een carport waardoor de auto ook beschut kan staan.
Boven zijn de 3 slaapkamers, de volledig vernieuwde badkamer en een berging/dressing. Daarenboven is er ook nog een zolder die als berging dienst doet.
Energiezuinige woning (nieuwe brander), waterverzachter, goedgekeurde attest elektriciteit en asbestveilige woning.
Vanuit de tuin kan je genieten van alle rust die gewenst is. De tuin met zijn (overdekte) terrassen heeft een zicht over de velden achteraan (agrarisch gebied), maar toch gelegen nabij centrum en op dikke 5 min van E17.
Tevens is hier een groot tuinhuis voorzien, ideaal voor stockage van alle tuingerief.
Aanrader voor wie ruimte en instapklare woning zoekt!
Topper!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 440.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
837 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
90EPU25K28FL
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€440.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com