Home Huis 8540 Deerlijk
Engelstraat 22
Kaart

Engelstraat 22

8540 Deerlijk Huis
125 m² wonen
3 slaapkamers
€199.000

Ben je op zoek naar een huis met potentieel in een rustige buurt? Dan is deze halfopen bebouwing de ideale kans. De ligging is uitstekend, verscholen in een doodlopende straat voor ultieme rust en privacy. Hoewel deze woning renovatie nodig heeft, biedt het tal van mogelijkheden om het naar je eigen smaak in te richten.

Bij het betreden van het pand word je verwelkomd in de inkom- en traphal, dat een apart toilet bevat. De hartelijke leefruimte, compleet met een gezellige houthaard, nodigt uit tot ontspanning. De keuken is uitgerust met een extra zithoek, perfect voor informeel dineren of een kopje koffie in de ochtend. Er is ook een praktische bijkeuken, een berging/wasplaats, een inpandige garage en een kelder. De voortuin heeft een charmant tuinhuis en terras, wat het de ideale plek maakt om buiten te ontspannen.

De bovenverdieping bestaat uit een overloop die leidt naar drie comfortabele slaapkamers en een badkamer. De grote zolder met betonnen gewelven biedt extra ruimte en kan naar wens aangepast worden. Tot slot, het huis is uitgerust met een geïsoleerd dak en centrale verwarming op mazout.

Als je deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact op via 0492 73 70 60 of 0475 89 77 31 om een afspraak te maken. Let op: we verzoeken immo's vriendelijk om niet te reageren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Engelstraat 22 - 8540 Deerlijk - TE RENOVEREN OP ZEER GOEDE LIGGING EN UIT DE HAND TE KOOP: Zeer rustig gelegen degelijke halfopen bebouwing met kleine tuin, garage en terras in doodlopende straat.
INDELING:
Gelijkvloers: inkom en traphal met apart toilet, leefruimte met houthaard, keuken met extra zithoek, bijkeuken, berging/wasplaats, inpandige garage en kelder. Voortuin met tuinhuis en terras.
1ste verdiep: overloop, badkamer en 3 slaapkamers. Grote zolder met betonnen gewelven die extra mogelijkheden biedt. Geïsoleerd dak, centrale verwarming op mazout.
Bezoek na afspraak 0492 73 70 60 of 0475 89 77 31
Geen immo's aub.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
HHEHCGIHZ2GR
EPC Certificaat
2989228
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€199.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com