Kaart

8540 Deerlijk Huis Te Koop
135 m² wonen
559 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze robuuste woning, gelegen aan de rand van de stad maar met een landelijk karakter, heet u welkom. U komt binnen via de klassieke entreehal die naar een grote, lichte woonkamer leidt. De compacte, afgesloten keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer. Zowel de woonkamer als keuken hebben zicht op de verzorgde tuin met ruim overdekt terras. Extra voorzieningen op de begane grond zijn een inpandige garage, een gastentoilet en een technische opslagruimte.

Op de eerste verdieping vindt u drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met wastafel en een combinatie van bad en douche. Er is nog een afzonderlijk toilet aanwezig. Opslagproblemen behoren tot het verleden dankzij de bergzolder boven de garage en een extra bergzolder boven de woning zelf. Extra pluspunten van dit huis zijn het landelijke uitzicht aan de voorkant en de gezellige, privé tuin aan de achterkant.

Bent u op zoek naar een degelijk huis dat u volledig naar uw smaak kunt inrichten? Dan is dit de ideale woning voor u. Plan alvast uw bezichtiging via 056 75 76 79.

* * *

Vlak bij het centrum en toch landelijk gelegen is deze kloeke woning terug te vinden. Ze verwelkomt u langs de klassieke inkomhal die naar de ruime lichtrijke woonkamer leidt. Van hieruit komen we de compacte gesloten keuken binnen. Zowel de woonkamer als keuken kijken uit op de nette tuin met ruim overdekt terras. Het gelijkvloers wordt compleet gemaakt met inpandige garage, gastentoilet, en technische bergruimte. Eenmaal boven treffen we 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met lavabo en bad-douche combinatie én een afzonderlijk toilet. Ook aan bergruimte is er geen tekort met zowel een bergzolder boven de garage als een bergzolder boven de woning. Bovendien is er landelijk zicht vooraan de woning en een gezellige tuin achteraan waar je steeds in alle privacy kan vertoeven. Op zoek naar een stevige woning die je volledig naar je hand kan zetten? Dit is de ideale eigendom. Plan alvast uw bezoek op 056 75 76 79.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
559 m2
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
KLZD57FT5D8W
Makelaar Code
TK/1965
EPC Waarde
358 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240403-0003200465-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com