Home Te Koop Huis 8540 Deerlijk
Driesknoklaan 73
Kaart

Driesknoklaan 73

8540 Deerlijk Huis Te Koop
270 m² wonen
270 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een uiterst energievriendelijke en praktisch ingerichte woning waar je zowel binnen als buiten volop kan genieten? Deze compacte woning met energielabel A beschikt over alles wat je nodig hebt, van vloerverwarming en domotica tot 3 slaapkamers en een gezellige leefkeuken. Dankzij het brede schuifraam in de woonkamer heb je direct toegang tot de tuin en het ruime terras, ideaal om te ontspannen of te dineren met privacy gegarandeerd door de volwassen beukenhagen.

Bovendien biedt deze woning naast comfort ook heel wat praktische voordelen. Er is een handige carport en plaats voor twee auto's op de oprit, evenals twee buitenbergingen voor extra opslagruimte.

De woning werd afgewerkt in 2013, maar valt op door haar toekomstbestendige keuzes. Hierdoor is het een betere investering dan menig nieuwbouw op de markt. Sterker nog, met haar uitzonderlijke isolatie behoort deze woning tot de top 6,8% best geïsoleerde woningen van België en voldoet ze nu al aan de klimaatdoelstellingen van 2050!

Verder geniet je van een ideale locatie, met snelle verbindingen naar de E17, scholen, het centrum van Deerlijk en prachtige wandelplekken in de nabije velden.

Kom zelf een kijkje nemen en laat je overtuigen door de kwaliteit, duurzaamheid en sfeer van onze woning. Contacteer ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van een immobiliënkantoor, a.u.b.

* * *

Driesknoklaan 73 - 8540 Deerlijk - Ben je op zoek naar een uiterst energie-efficiënte (label A), slim doordachte, compacte woning waar je jou zowel binnen als buiten kan uitleven met het maximum aan comfort? Binnen is er vloerverwarming, domotica, 3 slaapkamers, badkamer, leefkeuken met aangrenzende living met een breed schuifraam richting de tuin. Buiten kan je onmiddellijk genieten op het groot terras met lounge en eettafel geborgen in privacy door volgroeide beukenhagen.
Praktisch is er een carport, kunnen er voor de woning 2 auto's geparkeerd worden en zijn er 2 buitenbergingen.

Voor de rest spreken de plannen en foto's voor zich en kan u zien hoe duurzame, kwalitatieve en moderne materialen gezelligheid en comfort geven aan onze woning.

De woning werd in 2013 afgewerkt maar betreft vanwege de doordachte, futureproof gemaakt keuzes een betere investering dan de hedendaagse, standaard afgewerkte woningen. De woning behoort tot de 6,8% best geïsoleerde woningen van België waarbij je nu al voldoet aan de klimaatdoelstellingen van 2050.

Verder is het een gemak om snel verbonden te zijn met de E17, scholen, centrum Deerlijk maar ook snel in de velden voor een wandeling.

Laat je overtuigen bij een plaatsbezoek aan onze woning.

Geen immo aub.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 334.000
Kadastraal Inkomen
€ 396
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
270 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
66R9LN0-TZJC
EPC Waarde
76 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231221-0003028948-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€334.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com