Kaart

8540 Deerlijk Huis Te Koop
270 m² wonen
1490 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze vrijstaande woning, gelegen in het schilderachtige Sint-Lodewijk, Deerlijk. Geniet van de rust en de groene omgeving, dankzij het open uitzicht op de natuur aan de achterkant van het perceel van 1.490 m². De zuidgerichte tuin zorgt voor lange, zonnige dagen in de buitenlucht.

Bij binnenkomst in de ruime entreehal met garderobe, leidt de weg naar de gezellige woonkamer, het hart van dit huis. Hier kunnen familieleden samenkomen rond de sfeervolle houtcassette. De aansluitende gesloten keuken biedt een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende weiden, terwijl de bijkeuken/wasruimte praktische ruimte biedt voor huishoudelijke taken.

De nachthal biedt toegang tot vier slaapkamers en een badkamer met een enkele wastafel, toilet, ligbad en douche. De ruime zolder op de eerste verdieping kan naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Met toegang via de achterkant van het huis, bevindt zich de garage op niveau -1, samen met een enorme kelder die volop bergruimte biedt.

Overtuigd door dit pareltje? Neem dan snel contact met ons op via 056 75 76 79 voor een bezichtiging. We kijken uit naar uw bezoek!

* * *

Welkom in hartje Sint-Lodewijk bij Deerlijk waar we deze alleenstaande woning op 1.490 m² kunnen aanbieden. Achteraan geniet je van een mooi en open zicht op groen en natuur. In de zomer is het lang genieten door de zuid gerichte tuin. Bij het betreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal met vestiaire. Van hieruit krijgt u rechtstreeks de toegang tot de leefruimte die het kloppend hart van de woning vormt. U kunt er gezellig met de familie samenkomen rond de houtcassette. Aanpalend is er de gesloten keuken met magnifiek zicht op de tuin en achterliggende weides. Verder is er een praktische bijkeuken/wasplaats. Via de nachthal treffen we maar liefst 4 slaapkamer terug en de badkamer met enkele lavabo, toilet, ligbad en douche. Op de eerste verdieping is er de ruime zolder die perfect kan ingedeeld worden naar wens. Via de achterkant van de woning kunt u de garage binnenrijden op niveau -1. Ook daar verschuilt er de gigantische kelder die u op zijn beurt genoeg bergruimte biedt. Benieuwd wat deze parel nog allemaal kan bieden? Bel ons dan nu op voor uw bezoek: 056 75 76 79. Tot dan!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
1490 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
F5I9OBF0KWNH
Makelaar Code
TK/1945
EPC Waarde
475 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240320-0003171374-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com