Kaart

8540 Deerlijk Huis
229 m² wonen
656 m² perceel
4 slaapkamers
€445.000

Deze ruime, tijdloze villa ligt op een toplocatie in het landelijke Deerlijk, dicht bij verschillende belangrijke wegen. De locatie is rustig en de afgesloten tuin biedt zowel privacy als een prachtige lichtinval.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De lichte woonkamer en salon zijn voorzien van een gezellige haard en bieden een prachtig uitzicht op de vernieuwde tuin. De geïnstalleerde leefkeuken grenst aan een praktische berging en leidt terug naar de inkomhal, die toegang geeft tot de badkamer, een kantoorruimte en een ruime inpandige garage op de begane grond. Dankzij de vele ramen is het huis zeer licht.

Op de verdieping vindt u een open nachthal en vier ruime slaapkamers, waarvan één is ingericht als kleedkamer en badkamer.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich een ruim bureau, ideaal voor uw beroepsactiviteiten.

De vernieuwde, zonnige voor- en achtertuin maken het heerlijk vertoeven op een perceel van 656 m2. Voor het huis zijn er nog vier parkeerplaatsen op een privé-oprit met carport, afgesloten met een toegangspoort. In de straat zijn ook voldoende parkeermogelijkheden.

Dit is een echte vastgoedtopper! Het energieprestatiecertificaat bedraagt 402 kWh/m² en het unieke code is UC2980469. (Ref. SD/24055/K)

* * *

Deze tijdloze ruime villa gelegen in het landelijke Deerlijk op toplocatie nabij tal van invalswegen op een rustige locatie. De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt enerzijds voor een eye-catcher effect en anderzijds voor een schitterende lichtinval.

Indeling: hele ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige haard en prachtig zicht op de vernieuwde aangelegde tuin. Geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend praktische berging en opnieuw toegang tot de inkomhal die zich begeeft naar de badkamer, bureaukamer en ruime inpandige garageruimte op het gelijkvloers. Hele lichtrijke woning door de vele raampartijen.

De verdieping omvat een open nachthal. 4 hele ruime slaapkamers waarvan 1 kamer ingericht is tot dressing en badkamer.

Praktisch ruim bureel aan de voorzijde van de woning. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit en criteria die vaak cruciaal is in een zoektocht.

De vernieuwde aangelegde zongerichte voor- en achtertuin maakt het héérlijk vertoeven op een totale perceeloppervlakte van 656 m2!.

Voor de woning treffen nog 4 autostaanplaatsen op privé-oprit met carport, afgesloten met toegangspoort. Vlakbij zijn tal van parkeermogelijkheden in de straat.

VASTGOEDTOPPER!

EPC 402 kWh/m² UC2980469
(Ref. SD/24055/K)

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.187
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
656 m2
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
D907H4U013R4
Makelaar Code
SD/24055/K
EPC Waarde
402 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230905-0002980469-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€445.000 / Resida
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com