Home Te Koop Huis 8540 Deerlijk
Hazewindstraat 75
Kaart

Hazewindstraat 75

8540 Deerlijk Huis Te Koop
200 m² wonen
1509 m² perceel
3 slaapkamers

Deze prachtige, instapklare villa in Deerlijk, gecombineerd met een magazijn van 768m² op een totaal perceel van 1509m², is de perfecte combinatie van werk en privé. De woning is strategisch gelegen in een rustige omgeving, volledig afgeschermd met een tuin en automatische poort, en toch slechts 1 km verwijderd van de snelweg.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal met gastentoilet. De lichte en stijlvolle woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een eettafel. De aangrenzende keuken biedt een prachtig, licht uitzicht op de tuin en het magazijn. Een charmante en praktische veranda verlengt de leefruimte. De hele woning is uitgerust met airconditioning, dubbele beglazing en elektrische rolluiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers, een aparte dressing, een berging en een badkamer met ligbad en wastafelmeubel, allemaal in uitstekende staat.

Het stijlvolle magazijn heeft een hoge sectionale poort (4,25 meter) en is volledig toegankelijk via een verharde oprit en een afgesloten poort. Het magazijn heeft een extra verdieping die kan dienen als opslagruimte of kantoor. Daarnaast is er een wasplaats met een apart toilet en twee douches, zodat u zich kunt opfrissen zonder naar de woning te gaan.

Als kers op de taart is er een prachtig afgewerkte poolhouse. Bent u geïnteresseerd in dit uitzonderlijke pand? Neem dan contact op voor meer informatie over deze vastgoedtopper. De startprijs is 795.000 euro.

* * *

Hazewindstraat 75 - 8540 Deerlijk - Deerlijk - Alleenstaande VILLA met magazijn STARTPRIJS 795.000 EURO Deerlijk, prachtige instapklare villa met magazijn 768m² op een totale oppervlakte van 1509m² biedt U alles wat nodig is als combinatie werk - privé. De ligging is geniaal, rustig, volledig afgesloten met tuin en automatische poort, doch slechts 1 km autostrade.

De woning omvat een ruime inkomhal met gastentoilet. De leefruimte is zeer lichtrijk, aangenaam en klassevol. Hier is plaats voor een mooie zithoek en een eettafel. De keuken sluit mooi aan alwaar je een mooi en lichtrijk zicht hebt op de tuin en het magazijn. In het verlengde is er een zeer leuke en praktische veranda die het leefgevoel veel ruimer maakt. De woning is overal voorzien van Airco, op het gelijkvloers, in de slaapkamers en het bureel, overal dubbel glas en elektrische rolluiken.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 mooie slaapkamers, alsook een afzonderlijk ingerichte dressing met daarnaast een berging en een badkamer bestaande uit een ligbad en een lavabomeubel. uiteraard in perfecte staat.

Bij de woning is er een klassevol magazijn met hoge sektionale poort( 4,25mtere), volledig toegankelijk met een verharde oprit en vooraan met een afgesloten poort. In dit magazijn is er een verdiep bruikbaar als stapelplaats en anderszijds als bureel. Als toemaat is er in de loods een wasplaats voorzien met afzonderlijk toilet en 2 douches. Je hoeft niet in de woning te zijn om je op te frissen.

Tot slot is er nog een mooie poolhouse aanwezig die tot in de puntjes is afgewerkt.
Interesse in deze uitzonderlijke eigendom? Neem dan contact op voor deze vastgoedtopper. Bel of mail 0477/79.60.97 - geert@elemint.be - info@immodebo.be - STARTPRIJS 795.000 EURO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1509 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
QR-CQ43L847O
Makelaar Code
DEE75A
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230728-0002951417-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€795.000 / Immo Debo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com