Home Huis 9800 Deinze
Cederlaan 20
Kaart

Cederlaan 20

9800 Deinze Huis
350 m² wonen
1423 m² perceel
7 slaapkamers
€990.000

Ontdek deze prachtige villa in de serene residentiële buurt van Astene, een groene oase op slechts vijf minuten van de E17 en op een steenworp afstand van diverse scholen en winkels. Deze locatie is perfect voor wie streeft naar gemak én rust en het buitenleven op prijs stelt.

Deze woning werd in 2016 volledig gerenoveerd en biedt talrijke hoogwaardige kenmerken. Op de begane grond vind je een inkomhal met garderobe en gastentoilet, een ruime lichte woonkamer en een grote, volledig uitgeruste keuken. De woning heeft ook een dubbele garage, vier slaapkamers - drie met directe toegang tot een van de twee badkamers - en een kamer die momenteel als kantoor wordt gebruikt. Vanuit de woonkamer, de keuken en de hoofdslaapkamer heb je een adembenemend uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie extra kamers; één wordt gebruikt als slaapkamer, de andere als kantoor en de laatste als zit- of tv-ruimte. Er is ook nog een speelkamer en een zolder op deze etage.

De woning geniet van een zonnige tuin met maar liefst 200m² aan terrassen, een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Wat deze villa uniek maakt? Ze is volledig geïsoleerd en heeft een EPC B-149 rating, ze beschikt over 20 zonnepanelen plus een thuisbatterij, er is een kelder en kruipkelder, een regenput en septische put, en centrale verwarming op gas. De kwalitatieve materialen en authentieke elementen zoals de balken dragen bij aan de charme van de woning.

Mis deze kans niet en neem snel contact op met Bart op het nummer 09/274 15 58 voor een bezoek. Door de SEO geoptimaliseerde content zult u dit prachtige huis niet uit het oog verliezen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Cederlaan 20 - 9800 Deinze - Deze villa is gelegen in Astene in een rustige residentiële wijk en is omgeven door het groen. De villa ligt op slechts 5min van de E17. Ook verschillende scholen en winkels liggen op slechts enkele kilometers van de woning. Kortom een ideale locatie voor wie graag alles dichtbij heeft, een goede bereikbaarheid wil en omgeven wil zijn door een rustige en groene omgeving. De woning die in 2016 van kop tot teen werd vernieuwd beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime lichtrijke living met aansluitend een grote volledig uitgeruste keuken, een dubbele garage, 2 badkamers en 4 slaapkamers waarvan er 3 een directe toegang hebben tot een badkamer. 1 van deze slaapkamers wordt momenteel als bureau gebruikt. Vanuit de living, de keuken en de masterbedroom heeft u een prachtig zicht op de tuin. De 1ste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers, waarvan er 1 als slaapkamer wordt gebruikt, 1 als bureau en 1 als zithoek/TV ruimte. Verder heb je ook nog een speelkamer en een zolder op dit verdiep. De woning beschikt over een zongerichte tuin met 200m² aan terrassen waar het op elk moment van de dag aangenaam vertoeven is. Extra troeven:
- EPC B-149: volledig geïsoleerd
- 20 zonnepanelen + thuisbatterij
- Kelder en kruipkelder
- Regenput en septische put
- CV op gas
- Kwalitatieve materialen in de hele woning
- Authentieke elementen zoals balken,… Wees er snel bij en contacteer Bart op het nummer 09/274 15 58 voor het inplannen van een bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.782
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1423 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
MILRQAX3L0LR
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
parkgebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€990.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com