Home Huis 9800 Deinze
Dennendreef 39
Kaart

Dennendreef 39

9800 Deinze Huis
193 m² wonen
524 m² perceel
3 slaapkamers
€660.000

Ontdek deze sublieme nieuwbouwwoning in het charmante Landegem, een deel van Deinze. Deze woning wordt gekenmerkt door haar ongeëvenaarde vakmanschap en wordt aangeboden op een riant perceel van 524 m². Met een opmerkelijke focus op energiezuinigheid en kwaliteit - waaronder een indrukwekkend E-peil van slechts 10 - is dit huis een echt pareltje in zijn soort. Door deze efficiëntie profiteert u bovendien van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Ondanks de rustige sfeer van Landegem, ligt de woning vlak bij lokale winkels en handige verbindingswegen. Ook het treinstation is vlakbij, wat zorgt voor makkelijke woon-werkverplaatsingen.

De ruime woning, met een bewoonbaar oppervlak van 193 m², biedt meer dan voldoende ruimte voor uw gezin. Het huis beschikt over een gastvrije inkomhal, een lichte en ruime woonkamer, een stijlvolle keuken, een praktische bergruimte en wasplaats, en een garage op de begane grond. De eerste verdieping herbergt drie royale slaapkamers, een luxe badkamer met zowel douche als ligbad, en een apart toilet. Een geïsoleerde zolder zorgt voor extra ruimte of opslag.

Deze woning maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om zijn energiezuinigheid en duurzaamheid te garanderen. Geniet van het comfort van vloerverwarming op beide verdiepingen, een lucht-water warmtepomp, hoogwaardige ramen en beglazing, en een D-ventilatiesysteem. Duurzame energie wordt geleverd door Europese zonnepanelen.

U hebt de keuze om deze woning wind- en waterdicht aan te kopen voor €470.000 exclusief BTW en grondwaarde. Als u liever volledig ontzorgd wilt worden, is er ook de optie om de woning volledig afgewerkt te kopen. Materialen en afwerkingen worden dan volledig volgens uw wensen geselecteerd.

Elk aspect van dit huis - van de tuin tot het terras - wordt gebouwd met oog voor kwaliteit en vertrouwen. Maak uw droomhuis werkelijkheid! De genoemde prijs is exclusief kosten en 21% BTW.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek alle mogelijkheden. Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Stefanie D'hondt op 0474 09 01 10 of via e-mail: stefanie@valorvastgoed.be.

* * *

Dennendreef 39 - 9800 Deinze - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, een meesterwerk van vakmanschap, gelegen op een ruim perceel van 524 m² in het hart van Landegem, een deelgemeente van Deinze. Deze woning is niet alleen een toonbeeld van charme, maar is ook ontworpen met een ongeëvenaarde focus op kwaliteit en energiezuinigheid, met een opmerkelijk laag E-peil van slechts 10! (vrijstelling van 5 jaar onroerend e voorheffing)
Geniet van een serene omgeving op slechts een steenworp afstand van lokale voorzieningen, handig gelegen nabij belangrijke toegangswegen en het treinstation van Landegem.

Met een royaal woonoppervlak van 193 m², verdeeld over twee verdiepingen en een zolder, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Betreed een uitnodigende inkomhal, bewonder een lichtrijke woonkamer en een moderne keuken met aansluitend een praktische wasplaats met bergruimte en een handige garage op het gelijkvloers. De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, een weelderige badkamer met zowel een douche als een bad, een apart toilet en een ruime overloop die leidt naar de geïsoleerde zolder.

Deze woning wordt gebouwd met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen voor een ongeëvenaarde energiezuinigheid en duurzaamheid. Ervaar het comfort van vloerverwarming op beide verdiepingen, een lucht-water warmtepomp, hoogwaardige ramen en beglazing, en een ventilatiesysteem type D. Europese zonnepanelen dragen bij aan een groene energievoorziening voor jarenlang woongenot.

Voor handige doe-het-zelvers biedt deze woning de mogelijkheid om wind- en waterdicht te worden aangekocht voor €470.000, exclusief BTW, inclusief grondwaarde.

Voor wie liever volledig ontzorgd wordt, biedt men ook de optie om de woning volledig afgewerkt aan te kopen, waarbij materialen en afwerkingen op maat kunnen worden gekozen uit een uitgebreid lastenboek.
Of het nu gaat om de tuin, oprit, terras of andere details, men staat garant voor kwaliteit en bouwen in vertrouwen, zodat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Vermelde prijs excl. kosten en 21% BTW

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw droomwoning, gebouwd met ongeëvenaard vakmanschap en vertrouwen.
Meer info of een bezoek?
Contacteer Stefanie D'hondt 0474 09 01 10 of mail stefanie@valorvastgoed.be 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 660.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
524 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
YN4-3WP45-X2
Makelaar Code
5926647
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€660.000 / Valor Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com