Home Huis 9800 Deinze
Dennendreef 39
Kaart

Dennendreef 39

9800 Deinze Huis
193 m² wonen
524 m² perceel
3 slaapkamers
€660.000

Ontdek deze schitterende nieuwbouwwoning, een toonbeeld van uitzonderlijk vakmanschap, gelegen op een royale kavel van 524 vierkante meter in Landegem, een deelgemeente van Deinze. Deze woning straalt niet alleen charme uit, maar legt ook de nadruk op topkwaliteit en energieefficiëntie, met een indrukwekkend laag E-peil van slechts 10! Dit betekent vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

De woning is ideaal gesitueerd in een oase van rust, maar toch op een steenworp afstand van lokale faciliteiten, belangrijke verbindingswegen en het Landegem treinstation.

Met een riant woonoppervlak van 193 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en een zolder, biedt deze woning voldoende leefruimte voor een gezin. Zo stap je binnen in een gastvrije hal, aanschouw je de lichte woonkamer en moderne keuken en vind je een praktische wasruimte met opslag en handige aangrenzende garage op de begane grond. De eerste etage herbergt drie ruime slaapkamers, een luxueuze badkamer met zowel douche als bad, een apart toilet en een brede overloop naar een geïsoleerde zolder.

De woning wordt opgetrokken met state-of-the-art technologieën en hoogstaande materialen voor een ongeëvenaarde energie-efficiëntie en duurzaamheid. Geniet van het comfort van vloerverwarming op alle niveaus, een lucht-water warmtepomp, topkwaliteit ramen en glaswerk, en een type D ventilatiesysteem. Europese zonnepanelen dragen bij aan groene energie voor vele jaren woonplezier.

Doe-het-zelvers hebben de mogelijkheid om deze woning wind- en waterdicht te kopen voor €470.000, exclusief BTW, maar inclusief grondwaarde.

Voor wie volledig ontzorgd wilt worden, is er de optie om de woning volledig afgewerkt aan te kopen, met materialen en afwerkingen naar keuze uit een uitgebreid lastenboek. Of het nu gaat om tuin-, oprit-, terrasaanleg of andere details, men staat garant voor kwaliteit en vertrouwen, om zo uw droomwoning realiteit te maken.

De genoemde prijs is exclusief kosten en 21% BTW

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw droomwoning, gebouwd met superieur vakmanschap en vertrouwen.
Voor meer info of een bezichtiging, neem contact op met Stefanie D'hondt op 0474 09 01 10 of via mail stefanie@valorvastgoed.be.

* * *

Dennendreef 39 - 9800 Deinze - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, een meesterwerk van vakmanschap, gelegen op een ruim perceel van 524 m² in het hart van Landegem, een deelgemeente van Deinze. Deze woning is niet alleen een toonbeeld van charme, maar is ook ontworpen met een ongeëvenaarde focus op kwaliteit en energiezuinigheid, met een opmerkelijk laag E-peil van slechts 10! (vrijstelling van 5 jaar onroerend e voorheffing)
Geniet van een serene omgeving op slechts een steenworp afstand van lokale voorzieningen, handig gelegen nabij belangrijke toegangswegen en het treinstation van Landegem.

Met een royaal woonoppervlak van 193 m², verdeeld over twee verdiepingen en een zolder, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Betreed een uitnodigende inkomhal, bewonder een lichtrijke woonkamer en een moderne keuken met aansluitend een praktische wasplaats met bergruimte en een handige garage op het gelijkvloers. De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, een weelderige badkamer met zowel een douche als een bad, een apart toilet en een ruime overloop die leidt naar de geïsoleerde zolder.

Deze woning wordt gebouwd met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen voor een ongeëvenaarde energiezuinigheid en duurzaamheid. Ervaar het comfort van vloerverwarming op beide verdiepingen, een lucht-water warmtepomp, hoogwaardige ramen en beglazing, en een ventilatiesysteem type D. Europese zonnepanelen dragen bij aan een groene energievoorziening voor jarenlang woongenot.

Voor handige doe-het-zelvers biedt deze woning de mogelijkheid om wind- en waterdicht te worden aangekocht voor €470.000, exclusief BTW, inclusief grondwaarde.

Voor wie liever volledig ontzorgd wordt, biedt men ook de optie om de woning volledig afgewerkt aan te kopen, waarbij materialen en afwerkingen op maat kunnen worden gekozen uit een uitgebreid lastenboek.
Of het nu gaat om de tuin, oprit, terras of andere details, men staat garant voor kwaliteit en bouwen in vertrouwen, zodat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Vermelde prijs excl. kosten en 21% BTW

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw droomwoning, gebouwd met ongeëvenaard vakmanschap en vertrouwen.
Meer info of een bezoek?
Contacteer Stefanie D'hondt 0474 09 01 10 of mail stefanie@valorvastgoed.be 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 660.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
524 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
FG8HZWWKLF34
Makelaar Code
5925604
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€660.000 / Valor Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com