Home Huis 9800 Deinze
Kortrijkstraat 14
Kaart

Kortrijkstraat 14

9800 Deinze Huis
184 m² wonen
€378.000

Ben je op zoek naar een prachtig gerenoveerd pand in het bruisende centrum van Deinze? Dan is deze instapklare woning precies wat je zoekt. Met zijn perfecte onderhoud en multifunctionele gelijkvloerse ruimte - ideaal als bureel of handelsruimte - biedt dit pand tal van mogelijkheden. De benedenverdieping beschikt over een eigen keuken en toilet.

Op de eerste verdieping word je verrast door een riante leefruimte met open keuken, waar je voluit kan genieten van gezellig samenzijn. Een praktische berging met aansluiting voor wasmachine maakt deze verdieping compleet. Een verdieping hoger ontdek je twee sfeervolle kamers en een moderne douchekamer.

Maar er is meer! De derde verdieping is namelijk ingericht als een extra kamer met kitchenette. Er is zelfs de optie om een dakterras te creëren, mits je de juiste vergunning verkrijgt.

De woning heeft een totale oppervlakte van 184 m2 volgens het EPC-rapport en behaalt een uitstekende energie score van 183 kw uur per m2 (Label B). De stedenbouwkundige informatie wordt momenteel nog opgevraagd.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met OC Vastgoed op het nummer 0475 330246. De P- en G-score van dit pand zijn beide een A, dus je kan er zeker van zijn dat het milieu in goede handen is.

Met deze woning in Deinze investeer je in een duurzaam en centraal gelegen pand met een zee van ruimte en mogelijkheden. Wacht niet langer en kom zeker eens langs!

* * *

Kortrijkstraat 14 - 9800 Deinze - Deze woning is volledig gerenoveerd en gelegen in het centrum van Deinze. De woning is instapklaar en perfect onderhouden. Op de gelijkvloers is er een bureel of handelsruimte met apart toilet en keuken. Op de eerst verdieping is eer een ruime leefruimte, open leefkeuken en berging met aansluiting voor wasmachine. De tweede verdieping telt 2 kamers en een douchekamer. De derde verdieping is ingericht als kamer met kitchenette en mogelijkheid tot dakterras mits het verkrijgen van de nodige vergunning. Oppervlakte volgens het EPC rapport is 184 m2. EPC 183 kw uur per m2, Label B. Stedenbouwkundige info in aangvraag. Bezoek na afspraak met OC vastgoed 0475 330246. P score A, G score A.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 378.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.745
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
XRZKH2VZIAXQ
Makelaar Code
OC0009
EPC Waarde
183 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€378.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com