Home Te Koop Huis 9850 Deinze
Donkerstraat 20
Kaart

Donkerstraat 20

9850 Deinze Huis Te Koop
304 m² wonen
963 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige woning, perfect ingedeeld voor comfort en gemak. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met een apart gastentoilet, gevolgd door een praktische bureauruimte. De ruime en lichte woonkamer vloeit naadloos over in de veranda, ideaal voor ontspanning of entertainment. De woning beschikt over een volledig uitgeruste keuken, klaar om uw culinaire vaardigheden te testen. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbel lavabomeubel voor uw comfort. Extra faciliteiten zijn onder andere een achterinkom, een inpandige garage en een wasruimte.

Op de eerste verdieping vindt u vijf volwaardige slaapkamers en een apart toilet, ideaal voor een groot gezin of gasten. Buiten wordt de woning omringd door een sfeervolle tuin met een tweede vrijstaande garage aan de achterzijde. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een houten tuinhuis/carport. De oprit aan de voorkant kan worden afgesloten met een automatische poort voor extra veiligheid.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u rond te leiden in deze prachtige woning.

* * *

Donkerstraat 20 - 9850 Deinze - De woning geniet van volgende indeling: inkomhal voorzien van een apart gastentoilet, bureauruimte, ruime lichtrijke woonkamer die samenvloeit in de veranda, volledig geïnstalleerde keuken. Badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbel lavabomeubel, achterinkom, inpandige garage en een wasruimte. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 5 volwaardige slaapkamers terug te vinden en een apart toilet. De woning wordt omgeven door een aangename tuin, met achteraan een tweede vrijstaande garage. Aan de zijkant van de woning is een houten tuinhuis/carport beschikbaar. De oprit aan de voorkant kan worden afgesloten met een automatische poort.

Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken voor meer informatie: 0477 06 89 88 - michiel@solvas.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.163
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
963 m2
Bewoonbare oppervlakte
304 m2
Referentie
37O6FUAL2JWF
Makelaar Code
MT/3923
EPC Waarde
321 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240215-0002959200-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€450.000 / Solvas Vastgoed
13 Mar 2024
€485.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com