Kaart

Zonnestraat 40

9450 Denderhoutem Huis Te Koop
286 m² wonen
1056 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze energie-efficiënte woning, ontworpen door architect Stef Van Den Haute. Bekroond in de jaren '90 als de meest energiezuinige woning van Vlaanderen, is het een pareltje in ons aanbod. Met 24 zonnepanelen en volledig vernieuwde ramen, valt deze woning binnen EPC A. De ligging is ook ideaal, op loopafstand van winkels, scholen en de muziekacademie, en perfect gelegen tussen Brussel en Gent.

Het architectuurontwerp is een grote troef, met een geweldige combinatie van lichtinval en volume. De open woonruimte is naadloos verbonden met de keuken, waardoor alle ruimtes subliem met elkaar verbonden zijn. Bovendien zijn er unieke elementen in elke kamer, zoals een prachtige open haard in de woonkamer, een subliem AGA fornuis in de keuken en een zonneterras verbonden met de vide.

Begane grond biedt ook een aangrenzende berging en ruime garage, die het knooppunt is voor alle technische aspecten zoals zonnepanelen en alarmsysteem. De eerste verdieping omvat de master bedroom, een ruime badkamer met inloopdouche en ligbad, een kantoor en een hobbyruimte. De tweede verdieping heeft drie ruime slaapkamers, een technische berging en een zolder, waar een tweede badkamer kan worden voorzien.

De tuin is verdeeld in twee zones: een met zwembad en poolhouse, en een volwaardige tuin met berging en serre. Het zwembad is 8x4m, verwarmd en voorzien van een rolluik. Het poolhouse is een extra troef, ideaal voor een barbecue met familie en vrienden. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Piet.

* * *

Zonnestraat 40 - 9450 Denderhoutem - Deze energiezuinige woning van de hand van architect Stef Van Den Haute is een nieuwe parel in ons aanbod. Het won eind jaren '90 reeds een prijs voor meest energetische woning van Vlaanderen en dit hebben de eigenaars door de jaren heen enkel in ere gehouden. Met maar liefst 24 zonnepanelen en volledig vernieuwde ramen, hebben we een woning die mooi binnen EPC A valt. Ook qua ligging scoort deze woning alle punten. Vooreerst is deze eigendom op wandelafstand van winkels, school, muziekacademie etc. Ook is Denderhoutem perfect gelegen tussen Brussel en Gent. Voldoende invalswegen die zorgen voor een perfecte verbinding. Naast het energetische verhaal is uiteraard ook het architecturale van de woning een enorme troef. De combinatie van lichtinval en volume zorgt voor een zalige flow doorheen deze eigendom. Een open leefruimte die naadloos verbonden is met de keuken geeft meteen weer hoe subliem alle ruimtes met elkaar verbonden zijn. Daarbovenop hebben de eigenaars enorme leuke elementen voorzien die steeds de kers op de taart vormen in iedere kamer. Zo geniet de leefruimte van een prachtige open haard, de keuken van een subliem AGA fornuis en de vide is naadloos verbonden met een zonneterras. Naast de leefruimte en open keuken, beschikt het gelijkvloers over een aansluitende berging en ruime garage. Deze laatste is ook het verzamelpunt van alle techniciteiten. De zonnepanelen, het alarmsysteem, ontkalker enz. De eerste verdieping betreedt men via de open trap langs de vide. Wederom ervaart men een zalige lichtinval en leuke flow. De vide geeft uit op de master bedroom, ruime badkamer met inloopdouche en ligbad, bureau en hobbyruimte. De tweede verdieping beschikt dan weer over drie ruime slaapkamers, technische berging en zolder. Hier bestaat perfect de mogelijkheid om een tweede badkamer te voorzien. Op die manier zouden de kinderen een hele verdieping voor zich kunnen hebben. Iedereen kan binnenin de woning z'n privacy vrijwaren. Tenslotte dient men nog stil te staan bij de tuin. Deze is perfect ingedeeld in twee zone's. Enerzijds het eerste deel met zwembad en poolhouse, anderzijds het tweede deel als volwaardige tuin met berging en serre. Mogelijkheden troef en met als rode draad de combinatie tussen rust en privacy. Het zwembad is 8x4m en is voorzien van een warmtepomp en rolluik. Aansluitend bevindt zich het poolhouse. Een enorm grote troef tussenin zwembad en tuin. Naast extra bergruimte is dit de perfecte plek om te genieten van een leuke bbq met familie en vrienden. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Piet via 0471/48.65.17 of via piet@huysewinkel.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 698.000
Kadastraal Inkomen
€ 862
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
1056 m2
Bewoonbare oppervlakte
286 m2
Referentie
9C7Q3R00X0UB
Makelaar Code
8154126
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€698.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com