Home Te Koop Huis 9450 Denderhoutem
Ninoofsesteenweg 49B
Kaart

Ninoofsesteenweg 49B

9450 Denderhoutem Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige nieuwbouw woning in Denderhoutem-Haaltert, gekenmerkt door zijn moderne en tijdloze architectuur. Het pand bestaat uit twee aparte wooneenheden, elk voorzien van een ruime woon- en eetruimte, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en voldoende opbergruimte.

De benedenwoning heeft een tuin en een garage, terwijl de bovenste woning beschikt over een groot zonneterras op de eerste verdieping, een dakterras op de tweede verdieping, twee parkeerplaatsen en een zolder. Beide woningen hebben toegang tot extra opbergruimte in de kelder van 19 m². Dankzij de warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen blijft de energiefactuur beheersbaar.

Dit pand biedt verschillende mogelijkheden. Het kan dienen als kangoeroewoning voor familieleden of één van de woningen kan verhuurd worden terwijl je zelf in de andere verblijft. Het is ook uitermate geschikt als investering met twee afzonderlijke wooneenheden die beide verhuurd kunnen worden.

De locatie is ideaal, dichtbij het centrum en alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Via de N45 is er een snelle verbinding met de E40 en goede bereikbaarheid van belangrijke steden. Een perfecte locatie voor eigen bewoning of als investering.

* * *

Ninoofsesteenweg 49B - 9450 Denderhoutem - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, gekenmerkt door een tijdloze, moderne architectuur en bestaande uit twee afzonderlijke wooneenheden. Elke unit biedt een royale woon- en eetruimte met overvloedig natuurlijk licht, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en voldoende opbergruimte. De benedenwoning beschikt tevens over een tuin en een garage.
De bovenste woning biedt een uitgestrekt zonneterras op de eerste verdieping en een dakterras op de tweede verdieping. Deze woning beschikt over 2 parkeerplaatsen én een zolder. De kelderverdieping (19 m²- verschaft extra opbergruimte aan de beide woningen. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft.

Deze eigendom leent zich perfect voor diverse mogelijkheden. Het kan dienen als kangoeroewoning, waarbij beide wooneenheden samen bewoond kunnen worden door bijvoorbeeld familieleden. Ook kan één van de woningen worden verhuurd terwijl je zelf in de andere verblijft. Bovendien is het pand uitermate geschikt als investering met twee afzonderlijke wooneenheden die beide verhuurd kunnen worden.

We realiseren dit nieuwbouwproject in Denderhoutem-Haaltert nabij het centrum, dicht bij alle voorzieningen. Binnen handbereik vind je winkels, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer. Via de N45 geniet je van een vlotte aansluiting met de E40 en een goede bereikbaarheid van de belangrijkste steden. Een geknipte locatie voor eigen bewoning of als investering.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
1387G6682T30
Makelaar Code
tijdloze-halfopen-woning-7
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com