Kaart

Aststraat 4

9470 Denderleeuw Huis Te Koop
193 m² wonen
234 m² perceel
3 slaapkamers

Deze half open bebouwing, die modernisering nodig heeft, bevindt zich in een rustige doodlopende straat, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Het is slechts 2,8 km verwijderd van het station Denderleeuw en biedt een eenvoudige verbinding naar de E40 oprit op 5,4 km afstand. Ook winkels, bushaltes en scholen liggen in de buurt.

De woning biedt een eet- en leefruimte, keuken, zitruimte, bergruimte, toilet en een kleine garage op de begane grond. Op de verdieping vind je een nachthal, badkamer en drie slaapkamers. Via een vaste trap bereik je de zolder die kan worden ingericht. Er is ook een kelder en een tuin (momenteel verhard).

De woning is voorzien van dubbele beglazing (pvc) met rolluiken en centrale verwarming. De G-score en P-score zijn beide A. De Vlaamse overheid legt een renovatieverplichting op voor dit residentiële gebouw. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen via 054 23 53 83 of info@localsvastgoed.be.

* * *

Aststraat 4 - 9470 Denderleeuw - Deze te moderniseren half open bebouwing is gelegen in een doodlopende straat. Dit rustig en toch nabij alle faciliteiten: op slechts 2,8 km van het station Denderleeuw en een makkelijke verbinding naar oprit E40 (5,4km). Eveneens gelegen nabij diverse winkels, bushaltes en scholen. De woning omvat een eet en leefruimte, keuken, zitruimte, bergruimte, toilet, kleine garage op het gelijkvloers. De verdieping heeft een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Er is een vaste trap naar zolder dewelke kan worden ingericht. Kelder aanwezig. Tuin (momenteel verhard) aanwezig. Deze woning heeft dubbele beglazing (pvc) + rolluiken, alsook centrale verwarming. G-score: A - P-score: A. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: 054 23 53 83 of info@localsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 283.000
Kadastraal Inkomen
€ 500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
234 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
U5Z9RNA2O6KS
Makelaar Code
5946412
EPC Waarde
479 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240314-0003176658-RES-1EPC klasse: EDubbele beglazing: JaType beglazing: Thermische onderbrekingRamen: PvcElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€283.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com