Kaart

Kerkstraat 98

9200 Dendermonde Huis Te Koop
200 m² wonen
96 m² perceel

Ontdek deze charmante stadswoning in het hart van Dendermonde, slechts op een steenworp afstand van de Grote Markt. Alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken, wat dit een ideale locatie maakt.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een inkomhal, die leidt naar een ruime en lichte leefruimte. Daarnaast is er een praktische bergruimte, een volledig uitgeruste keuken en een royale overdekte stadstuin.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een stijlvolle badkamer met douche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Via een vaste trap zijn de zolderkamers te bereiken, die potentieel bieden voor een vierde en vijfde slaapkamer na de nodige aanpassingen.

De woning heeft veel authentieke elementen behouden, zoals hoge plafonds, en biedt modern comfort met aardgasverwarming en dubbele beglazing. Dit alles maakt deze statige woning een echte parel in het centrum van Dendermonde.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Jens via 052 690 691 of jens@immotijl.be voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Kerkstraat 98 - 9200 Dendermonde - In het centrum van Dendermonde, op 200 meter van de Grote Markt, op wandelafstand van winkel en scholen bevindt zich deze authentieke stadswoning.

Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte, bergruimte, geïnstalleerde keuken en een ruim overdekte stadstuin.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer (douche, ligbad, lavabomeubel, toilet). Via een vaste trap bereikt u de zolderkamers, deze kunnen mits nodige aanpassing omgetoverd worden tot een vierde en vijfde slaapkamer.

Troeven: centrum Dendermonde, authentieke elementen bewaard, hoge plafonds, wandelafstand van voorzieningen, verwarming op aardgas, dubbele beglazing, statige woonst.

Is uw interesse geprikkeld? neem dan contact op met Jens via 052 690 691 of jens@immotijl.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
96 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
55KE6KO4MYVX
Makelaar Code
5916156
EPC Waarde
449 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€239.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com