Home Huis 9200 Dendermonde
Broekkouter 56
Kaart

Broekkouter 56

9200 Dendermonde Huis
1832 m² wonen
2922 m² perceel
4 slaapkamers
€399.000

Deze direct instapklare en energiezuinige gezinswoning met vier slaapkamers en een afzonderlijke garage is het perfecte aanbod voor u op de vastgoedmarkt. De halfopen bebouwing van het bouwjaar 2004 is gelegen op een perceel van 2a 92ca, het is goed onderhouden en heeft een ruime oprit. Met zijn EPC-label B (102 kwh/m²/j) en conforme elektriciteit biedt deze woning niet alleen comfort, maar zorgt ook voor toekomstige gemoedsrust. Bovendien ligt het pand in een zeer rustige doodlopende straat en dichtbij een natuurgebied.

De indeling van de woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte die doorloopt naar de volledig uitgeruste keuken met een luxe SMEG-fornuis, een berging/wasplaats, een overdekt terras en een ruime aparte garage. Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer met zowel een bad als een douche. De tweede verdieping biedt nog twee extra slaapkamers en een bergingsruimte.

In de woning is centrale verwarming op aardgas aanwezig, evenals 20 zonnepanelen en airconditioning. U kunt volop genieten van de buitenlucht op het buitenterras en de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uw voertuigen parkeert u gemakkelijk op de aangelegde oprit of in de ruime garage.

Deze woning combineert comfort en energiezuinigheid perfect. Attesten zijn beschikbaar op www.arthur.be. Stedelijk inlichtingen, in aanvraag.

Neem voor een gratis schatting of meer informatie contact op met Dieter van Immo Arthur Segers via 052/46.00.00 of info@arthur.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Broekkouter 56 - 9200 Dendermonde - Energiezuinige EPC-B en direct instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers en afzonderlijke garage. Deze goed onderhouden halfopen bebouwing met ruime oprit van het bouwjaar 2004, gelegen op een perceel van 2a 92ca is een TOP aanbod op de markt. Met een EPC-label B (102 kwh/m²/j) en conforme elektriciteit, biedt deze woning niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust voor de toekomst. Daarenboven is het pand gelegen in een uiterst rustige doodlopende straat en vlakbij een natuurgebied. Indeling: inkomhal met gasten-toilet, ruime ingerichte leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken met deluxe SMEG fornuis, berging/wasplaats, overdekt terras, alsook een ruime afzonderlijke garage. Op de eerste verdieping kan men 2 ruime slaapkamersen en de volledig uitgeruste badkamer (bad én douche) terugvinden. Op de tweede verdieping zijn er daarenboven nog 2 extra slaapkamers en een bergruimte terug te vinden. Centrale verwarming op aardgas en maar liefst 20 zonnepanelen, alsook een airco geïnstalleerd! Van "den buiten" kan U tijdens de hoogdagen genieten van het buiten-terras. Ook is de tuinzone op dit ogenblik onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uw rollend materieel parkeren doet U op de aangelegde oprit of in de ruime garage. Het pand biedt een combinatie van comfort en energiezuinigheid. Attesten beschikbaar op: www.arthur.be. Stedenbk inl, in aanvraag. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 745
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
2922 m2
Bewoonbare oppervlakte
1832 m2
Referentie
3YX7V8MYL-PE
Makelaar Code
5901250
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2979063-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€399.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com