Home Te Koop Huis 9200 Dendermonde
Pastoor Justus de Harduynstraat 37
Kaart

Pastoor Justus de Harduynstraat 37

9200 Dendermonde Huis Te Koop
104 m² wonen
80 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante, instapklare woning in het centrum van Oudegem, perfect gelegen op loopafstand van tal van voorzieningen zoals horeca, een bakker, bank, apotheek, krantenwinkel en scholen. De woning beschikt over drie kamers - ideaal voor familie of als nieuwe thuisbasis.

Op de gelijkvloerse verdieping worden u een gastentoilet, badkamer en bergruimte aangeboden naast een lichte leefruimte met open keuken die volledig uitgerust is met Delonghi apparaten, waaronder een gasfornuis. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden terwijl u geniet van de levendige atmosfeer van uw buurt.

De eerste verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten voor extra opslag. Op de tweede verdieping vindt u een knusse zolderkamer die kan dienen als extra slaapruimte, thuiskantoor of speelkamer voor kinderen.

Het huis is verwarmd op aardgas en de elektriciteit is conform de veiligheidsnormen. Bovendien komt deze woning in aanmerking voor vermindering van registratierechten, wat een besparing van 2800 euro kan betekenen!

Klinkt dit als uw toekomstige woning? Neem dan een kijkje via onze virtuele tour op my.matterport.com of neem contact op met Jens via jens@immotijl.be of op 052690691 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Deze woning is een topper in het vastgoedaanbod van Oudegem, grijp je kans!

* * *

Pastoor Justus de Harduynstraat 37 - 9200 Dendermonde - Instapklare topwoning, 3 kamers, centrum Oudegem! In het centrum van Oudegem– op wandelafstand van horecazaken, bakker, bank, apotheker, krantenwinkel en scholen – vindt u deze charmante en instapklare woning. Indeling gelijkvloers: inkomhal, lichtrijke leefruimte met open – volledige geïnstalleerde keuken (Delonghi, gasfornuis), gastentoilet, badkamer en bergruimte. Eerste verdieping: twee slaapkamer waarvan 1 met ingemaakte kasten. Tweede verdieping: een knusse zolderkamer. Verwarming op aardgas - CONFORME ELEKTRICITEIT – Vermindering op de registratierechten mogelijk (-2800 euro)! Wenst u alvast even een kijkje te nemen? Dit kan via onze virtueel bezoek: my.matterport.com Meer info en bezoeken: jens@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 234.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
7SXPXFS-HZV4
Makelaar Code
5922694
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€234.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com