Home Te Koop Huis 9200 Dendermonde
Plattenakker 47
Kaart

Plattenakker 47

9200 Dendermonde Huis Te Koop
175 m² wonen
512 m² perceel
3 slaapkamers

Kom langs op onze bezichtigingsdag op zaterdag 30/03, op afspraak. Ontdek deze prachtige villa, rustig gesitueerd in een kalme straat van Plattenakker te Sint-Gillis-Dendermonde. Het gelijkvloers verwelkomt u met een entreehal en gastentoilet, gevolgd door een ruime, lichte woonkamer met kantoorruimte (met de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren). Daarnaast biedt het een aparte keuken met berging en een eerste badkamer. Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad.

Deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning heeft een zonnige tuin op het zuiden en een ruim terras. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht op de tuin.

Een grote meerwaarde is de locatie van deze villa. Het combineert de rust van de omgeving met het gemak van nabijheid tot het centrum van Sint-Gillis-Dendermonde. Winkels, bakkers, banken, bioscoop en horecagelegenheden zijn allemaal op loopafstand (500m). Ook het station is gemakkelijk te voet te bereiken (1,2km). Voor de kleinsten is er een afgesloten speeltuin in de buurt.

Samenvattend, een uitzonderlijke woning op een toplocatie! Neem voor meer informatie contact op met Jens via jens@immotijl.be of bel naar 052/690.691. Een SEO-geoptimaliseerde tekst kon de vindbaarheid van dit vastgoed zoekertje verbeteren.

* * *

Plattenakker 47 - 9200 Dendermonde - Fraaie villa, zeer rustig gelegen in een rustige straat te Sint-Gillis-Dendermonde (Plattenakker). Op het gelijkvloers beschikt deze villa over een inkomhal met gastentoilet, een ruime en lichtrijke leefruimte met bureauruimte (mogelijkheid tot een 4e kamer), aparte keuken met berging en een 1e badkamer.
Op het verdiep vindt men 3 slaapkamers en de badkamer (ligbad).

Deze perfect onderhouden open bebouwing beschikt over een zonnige tuin (Zuid oriëntatie) en een ruim terras. Vanuit de keuken en de woonkamer heeft men uitzicht op de tuin.

Grote troef van deze villawoning is de erg rustige en tegelijk centrale ligging nabij het centrum van Sint-Gillis-Dendermonde: winkels, bakkers, banken, bioscoop en horecazaken bevinden zich op wandelafstand (500m), net als het station (1,2km). Afgesloten speelplein vlakbij.

Kortom, een uitzonderlijke woning gelegen op een toplocatie! Meer info bij jens@immotijl.be - 052/690.691

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
512 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
1Q55GHWY4HOB
Makelaar Code
5922555
EPC Waarde
385 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€489.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com