Home Huis 9200 Dendermonde
Migrostraat 30
Kaart

Migrostraat 30

9200 Dendermonde Huis
268 m² wonen
805 m² perceel
3 slaapkamers
€599.000

Ontdek deze adembenemende moderne villa in Schoonaarde, waar comfortabel leven en architecturale schoonheid naadloos samenkomen. U wordt verwelkomd in een hal met gastentoilet en wastafel die toegang biedt tot de lichte woonruimte. De goed ontworpen indeling omvat een eet- en zithoek, badend in het licht door talrijke ramen. Een afzonderlijk kantoor bevindt zich nabij de eetruimte en een moderne gashaard vormt een verfijnde scheidingslijn tussen de zit- en kookruimte.

De keuken straalt minimalistische elegantie uit met vloer-tot-plafond ramen die een prachtig tuinzicht bieden. Het is uitgerust met een groot kookeiland, marmeren afwerkingen en een overvloed aan opbergruimte. Aangrenzend vindt u een praktische bijkeuken met faciliteiten voor huishoudelijke apparaten en extra opslag. Bovendien zorgt een toegankelijke berging met een glazen buitendeur voor extra gemak.

Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een ruime garage met elektrische poort. Een veilige trap leidt naar een kelder met extra opbergruimte. De eerste verdieping, bereikbaar via een verlichte trap, omvat een apart toilet, een luxueuze badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een luxueus bad. Daarnaast zijn er drie slaapkamers en een royale inloopdressing met LED-verlichting en spiegel. Een extra trap brengt u naar een afgewerkte zolder die als multifunctionele ruimte dient.

Buiten vindt u een groot terras met een prachtig onderhouden tuin, compleet met tuinhuis en moderne houten buitenruimte - perfect voor zomerse avonden. Er is voldoende parkeergelegenheid dankzij een brede oprit naast het huis. Deze villa biedt een unieke combinatie van ruimte, luxe en een idyllische tuin. Beleef modern wooncomfort op zijn best in deze bijzondere woning. Voor meer informatie, neem contact op via tommy@immo-home.be. Volg ons op sociale media voor meer updates. Gratis schatting en financieel advies beschikbaar.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Migrostraat 30 - 9200 Dendermonde - Ontdek de schitterende allure van deze moderne villa in Schoonaarde, waar architecturale finesse en woongenot naadloos samenvloeien. Bij binnenkomst treft u een hal met een gastentoilet en lavabo, die via een glazen deur toegang biedt tot de klare leefruimte. Deze ruimte, met haar uitgekiende indeling voor een eethoek en een zithoek, baadt in het licht dankzij de uitgebreide raampartijen. Er is een bureau, afgescheiden door een glazen deur, te betreden vanuit de eetkamer, terwijl een indrukwekkende moderne gashaard de scheiding tussen zit- en kookruimte markeert. Het minimalistische design van de keukenkasten domineert de ruimte, waar de vloer-tot-plafond ramen een adembenemend uitzicht op de tuin onthullen. De keuken zelf, een toonbeeld van elegantie met zijn grote kookeiland en marmeren afwerkingen, is volledig uitgerust en biedt volop opbergruimte. Aansluitend vindt u een praktische bijkeuken met faciliteiten voor huishoudelijke apparaten en extra opslag, naast een toegankelijke berging met een glazen deur naar buiten.
De voorzijde van de villa herbergt een ruime garage met elektrische poort, en een veilige trap leidt naar een kelder met nog meer opbergruimte. De eerste verdieping, bereikbaar via een stijlvolle trap met ingebouwde muurverlichting, biedt een apart toilet, een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en een luxueus bad, ideaal voor ontspannende momenten. De verdieping telt drie ruime slaapkamers en een grote inloopdressing met LED-verlichting en een spiegel. Een tweede trap brengt u naar de afgewerkte zolder met vierkant puntdak, ingericht als multifunctionele ruimte met ingebouwde kasten en Velux-ramen. Buiten wacht een uitgestrekt terras met een verzorgde tuin, compleet met een charmant tuinhuis en een moderne houten buitenruimte met glazen schuifdeuren - perfect voor zwoele zomeravonden. Een uitschuifbare overkapping biedt flexibele schaduw op het terras, terwijl de brede oprit naast het huis extra parkeergelegenheid voorziet. Deze villa is een unieke kans voor liefhebbers van ruimte, moderne luxe en een idyllische tuin. Maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis en geniet van het beste van hedendaags wooncomfort. ASBESTVEILIG & GEEN RENOVATIE PLICHT!!! Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.321
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
805 m2
Bewoonbare oppervlakte
268 m2
Referentie
AH7SEGIRB50Q
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240201-0003129355-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€599.000 / Immo-Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com