Home Te Koop Huis 9200 Dendermonde
Brusselsestraat 3
Kaart

Brusselsestraat 3

9200 Dendermonde Huis Te Koop
279 m² wonen
115 m² perceel

Dit prachtige woon- en handelshuis bevindt zich op een toplocatie in een van de belangrijkste winkelstraten van Dendermonde, de Brusselsestraat. Het pand bestaat uit een ruim gelijkvloers handelspand met daarboven een riante woning. De commerciële ruimte heeft een verbruikszaal die plaats biedt aan ongeveer 30 gasten, een keuken met grote koelcel, toiletten voor gasten, een kelder en opslagruimte. De grote ramen aan de voorkant zorgen voor veel lichtinval.

De woning op de eerste verdieping beschikt over een ruime, lichte leefruimte, een toilet en twee slaapkamers. Op de tweede verdieping vind je een grote slaapkamer met ingebouwde kasten en de badkamer. Via een vaste trap kom je op de bovenste verdieping waar nog twee slaapkamers zijn. Een extra pluspunt is het ruime terras van ongeveer 35 vierkante meter.

Wil je alvast een kijkje nemen? Dat kan via de 360° knop of via my.matterport.com. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met jens@immotijl.be of bel naar 0474/400.744.

* * *

Brusselsestraat 3 - 9200 Dendermonde - Woon- en handelshuis gelegen op een absolute toplocatie in één van DE winkelstraten van Dendermonde – Brusselsestraat. Deze schitterende eigendom bestaat uit een commercieel handelsgelijkvloers met ruime woonst. De handelsruimte is voorzien van een verbruikszaal, die ruimte geeft voor circa 30 gasten, met vooraan grote raampartijen, keukenruimte met ruime koelcel, gastentoiletten, kelder en berging. De woonst bevindt zich op de 1ste verdieping en beschikt over: een zeer ruimte lichtrijke leefruimte, een toilet en 2 slaapkamers. Op de 2de verdieping vindt u een ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en de badkamer. Via de vaste trap betreedt u het dakverdiep waar de 4e en 5e slaapkamer gesitueerd zijn. Extra troef is het zeer ruim terras van circa 35 m². Alvast even binnenkijken? Dit kan via de 360° knop of via: my.matterport.com Meer info of een bezoek? jens@immotijl.be en/of 0474/400.744

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
115 m2
Bewoonbare oppervlakte
279 m2
Referentie
IRXRSCNDEOOO
Makelaar Code
5928319
EPC Waarde
235 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€389.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com