Home Te Koop Huis 9200 Dendermonde
Fabriekstraat 2
Kaart

Fabriekstraat 2

9200 Dendermonde Huis Te Koop
295 m² wonen
2314 m² perceel
3 slaapkamers

Deze karakteristieke villa, gelegen aan de oevers van de Schelde in Baasrode, is klaar om door een nieuwe eigenaar tot leven te worden gebracht. De woning, gebouwd op een zonnig zuidwestelijk perceel van maar liefst 2.314 m², biedt een warm welkom met zijn ruime entreehal, compleet met garderobe en gastentoilet.

De charmante leefruimtes bestaan uit een royale eetkamer, een gezellige salon met open haard en een knusse bibliotheek. Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich de keuken, die toegang biedt tot de kelder en wasruimte. Voor extra gemak is er ook een inpandige garage met opbergruimte.

Op de bovenverdieping vindt u een grote hoofdslaapkamer met eigen badkamer, twee kinderkamers met een gedeelde badkamer en een speel- of hobbyruimte. Er is ook een dressing die eventueel kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer, en een ruime opbergzolder boven de garage.

Als u op zoek bent naar een charmante woning met een grote, zonnige tuin en de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken, dan is deze villa perfect voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Fabriekstraat 2 - 9200 Dendermonde - Gelegen langs de oever van de Schelde in Baasrode, wacht deze karaktervolle villa op een nieuwe eigenaar om hier nieuw leven in te blazen. De woning werd opgetrokken op een zonnig, zuidwestelijk perceel van maar liefst 2.314 m². Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar de charmante leefruimtes. De gelijkvloers omvat een mooie eetruimte, een gezellige salon met open haard en een sfeervolle bibliotheek. Grenzend aan de eetruimte bevindt zich de keuken, met toegang tot de kelder en wasruimte. Daarnaast is er een handige inpandige garage met berging voor extra gemak. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime masterbedroom met eigen badkamer en twee kinderkamers met een gedeelde badkamer. Een van de kinderkamers biedt toegang tot een speelkamer/hobbyruimte. Bovendien is er nog een dressing die eventueel kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer en een ruime opbergzolder boven de garage. Bent u op zoek naar een charmante woning met een zonnige, grote tuin? Een villa om uw eigen stempel op te drukken en uw thuis van te maken? Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 565.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.266
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
2314 m2
Bewoonbare oppervlakte
295 m2
Referentie
OC9GU5Z55O7E
Makelaar Code
8177071
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
POSSIBLE
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€565.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com