Home Huis 9200 Dendermonde
De Dammenlaan 1
Kaart

De Dammenlaan 1

9200 Dendermonde Huis
414 m² wonen
1600 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze statige villa met praktijkruimte, gelegen vlakbij het levendige centrum van Dendermonde, staat klaar om opgefrist te worden. Dankzij de aparte inkomhal met twee burelen/praktijkruimtes is een perfecte combinatie van wonen en werken mogelijk. Het royale zonnige perceel van 1.600 m² met een prachtige zuidwestelijke tuin biedt een zalige omgeving om te genieten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een aangename hal met een marmeren trap die wordt gesierd door een elegante smeedijzeren balustrade. Aan de rechterkant vindt u de burelen/praktijkruimtes met een eigen inkomhal, terwijl aan de linkerkant een woonruimte met uitzicht op de tuin ligt. De authentieke parketvloer en de open haard voegen een gezellige sfeer toe aan deze lichte woonkamer, die bestaat uit een eetkamer en een salon.

De keuken leidt naar een bergruimte, wasruimte en toilet. Op de eerste verdieping vindt u vijf ruime slaapkamers, afgewerkt met mozaïekparket, en twee badkamers. Deze verdieping biedt ook toegang tot een ruime zolder, die met wat afwerking en het plaatsen van dakramen kan worden omgetoverd tot een tweede verdieping.

Het huis is volledig onderkelderd en heeft een dubbele garage. Dit maakt het de ideale woning voor vrije beroepers of grote gezinnen die graag hun eigen unieke stijl willen toevoegen aan hun huis.

* * *

De Dammenlaan 1 - 9200 Dendermonde - Op een steenworp van het bruisend centrum van Dendermonde treft u deze op te frissen, statige villa met praktijkruimte. De aparte inkomhal met twee burelen/praktijkruimtes zorgt voor de ideale woon-werkcombinatie. Opgetrokken op een zonnig perceel van maar liefst 1.600 m², is het hier zalig vertoeven in de zuidwestelijke tuin. U betreedt de woning via een aangename inkomhal met marmeren trap, voorzien van een elegante smeedijzeren balustrade. Aan uw rechterzijde treft u de burelen/praktijkruimtes met eigen inkomhal, aan uw linkerzijde bevindt zich de leefruimte met zicht op de tuin. Deze woonkamer, volledig in authentieke parket, bestaat uit een eetruimte en een lichtrijke salon met open haard. Aansluitend komt u bij de keuken terecht, die toegang biedt tot een berging, wasruimte en toilet. De eerste verdieping herbergt vijf ruime slaapkamers, afgewerkt met mozaïekparket, en twee badkamers. Deze verdieping geeft ook toegang tot een ruime zolder, dewelke eventueel dienst kan doen als tweede verdieping mits afwerking en plaatsen van dakramen. Bovendien is de woning volledig onderkelderd en voorzien van een dubbele garage. Kortom, de ideale woning voor vrije beroepers of grote gezinnen die graag een eigen stempel willen drukken op hun huis.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 3.985
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1600 m2
Bewoonbare oppervlakte
414 m2
Referentie
DS7HQTJX4CRM
Makelaar Code
8169668
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com