Home Huis 2480 Dessel
Blokstraat 36
Kaart

Blokstraat 36

2480 Dessel Huis
198 m² wonen
382 m² perceel
4 slaapkamers
€525.000

Ontdek dit prachtige en ruime moderne huis op een perceel van 382 m². Het interieur baadt in licht en is zeer uitnodigend met een gezellige woonkamer voorzien van een haard en eethoek. De volledig uitgeruste keuken, inclusief bergruimte, ligt vlak naast de woonkamer, evenals een gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een dressing. Daarnaast is er een royale badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Er is nog een extra slaapkamer op de zolderverdieping, ideaal voor gasten of als hobbyruimte.

Het huis is volledig onderkelderd, wat zorgt voor een overvloed aan opslagruimte, en heeft een aparte wasruimte. Buiten zal u genieten van de charmante tuin, compleet met een grote garage en tuinberging. Voor extra beveiliging is het perceel omheind en uitgerust met een automatische poort.

Dit pand is momenteel verhuurd, wat het een ideale investering maakt voor wie op zoek is naar een vastgoedrendement. Verken deze woning vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die het te bieden heeft!

* * *

Blokstraat 36 - 2480 Dessel - Mooie , ruime moderne woning met vier slaapkamers op perceel van 382 m².Via de inkomhal kom je in de lichte , gezellige woonkamer met haard en eethoek.Daarnaast is de volledig geïnstalleerde keuken met berging.Verder is er een gastentoilet.Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan de grootste met dressing en een  zeer ruime badkamer met ligbad , badmeubel met dubbele lavabo en inloopdouche.Op de zolderverdieping is nog een vierde ruime slaapkamer.De woning is volledig onderkelderd en biedt een zee aan ruimte. Hier is eveneens de wasplaats voorzien.Een gezellige tuin met ruime garage en tuinberging maken het geheel compleet.Het perceel is afgesloten met automatische poort.Momenteel is het pand verhuurd dus ook ideale opbrengsteigendom.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Kadastraal Inkomen
€ 881
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
382 m2
Bewoonbare oppervlakte
198 m2
Referentie
04ZF3Y9IUIIJ
Makelaar Code
5926541
EPC Waarde
155 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3194650-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€525.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com