Home Huis 2480 Dessel
Hameldijk 29
Kaart

Hameldijk 29

2480 Dessel Huis
220 m² perceel
3 slaapkamers
€324.882

Welkom bij deze charmante, landelijk ingerichte woning in de prachtige woonwijk Hameldijk. Deze woning combineert comfort en elegantie dankzij de hoogwaardige afwerking en een ruime inpandige garage. Betreed de woning via de hal en vind een handig gastentoilet. Geniet van je favoriete series in de gezellige TV-hoek die perfect aansluit op de open keuken en eetkamer. Hier kan je genieten van het uitzicht op de knusse, onderhoudsvriendelijke tuin. De eerste verdieping, bereikbaar via een vaste trap, herbergt drie ruime slaapkamers, een badkamer en dressing. Ook beschikt de woning over meer dan 20m² aan extra opslagruimte toegankelijk via een zolderluik.

Deze huisvesting is een perfecte investering voor de toekomst, gezien de eigenschap een energieneutrale woning is met een E-peil van 0. Dit betekent dat ouderwetse verwarmingsmethoden zoals gas of stookolie verleden tijd zijn. De woning is namelijk voorzien van de nieuwste energiebesparende systemen en technieken zoals zonnepanelen, een warmtepomp, een verluchtingssysteem en vloerverwarming. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op je energiefactuur.

De woning is gelegen in de toplocatie Hameldijk in Dessel. Hier ben je omgeven door natuur en fraaie kanalen, allemaal op loop- en fietsafstand. Makkelijke toegang tot de snelwegen E313 en E34 zijn gegarandeerd en alle faciliteiten zijn nabij. Bovendien is de buurt autoluw.

Neem contact op met Kolmont via +32 (0)11 211 211 voor meer informatie of vul het contactformulier in. Onze bouwadviseurs staan klaar om je verder te helpen.

* * *

Hameldijk 29 - 2480 Dessel - In de prachtige woonbuurt Hameldijk staat deze charmante woning in landelijke stijl. Met een hoogwaardige afwerking en een ruime inpandige garage biedt dit huis een combinatie van comfort en elegantie.Bij binnenkomst via de hal vindt u een handig gastentoilet. De gezellige TV-hoek leidt naadloos naar de open keuken en eetkamer, die op hun beurt uitkijken op de knusse en onderhoudsvriendelijke tuin. Een vaste trap brengt u naar de eerste verdieping, waar drie ruime slaapkamers, een badkamer en een dressing zijn. Via een zolderluik heeft u toegang tot meer dan 20m² aan extra opbergruimte. Met een oppervlakte van meer dan 180m² kunt u deze woning volledig naar uw eigen smaak inrichten.Wie deze prachtige woning koopt, investeert in de toekomst. Verwarmen met gas of stookolie behoort tot het verleden, dankzij de energieneutrale woning met een E-peil van 0. Deze woning beschikt over de nieuwste energiebesparende systemen en technieken, zoals zonnepanelen, een warmtepomp, een verluchtingssysteem en vloerverwarming, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op de energiefactuur.En dit allemaal op de toplocatie Hameldijk in Dessel!

Natuurgebieden en kanalen liggen op wandel- en fietsafstand.
Kortbij toegangswegen E313 en E34.
Alle faciliteiten in de buurt.
Autoluwe buurt. 

Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. +32 (0)11 211 211. Onze bouwadviseurs helpen je graag verder.  Neem vrijb...
Renovatieplicht: onbekend

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 324.882
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
220 m2
Referentie
SAI768EVDC7D
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€324.882 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com