Home Huis 9070 Destelbergen
Spoorwegstraat 25
Kaart

Spoorwegstraat 25

9070 Destelbergen Huis
100 m² wonen
1300 m² perceel
1 slaapkamers
€269.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Spoorwegstraat 25 - 9070 Destelbergen - Welkom in dit unieke stukje paradijs, waar groen en rust samensmelten tot een harmonieus geheel. Deze half open bebouwing, gelegen aan de grens tussen Sint-Amandsberg en Destelbergen, biedt u een bijzondere leefomgeving in een autoluwe straat.
Een oase van groen omringt deze prachtige woning, waar een apart bureel of praktijkruimte van 33m² met toilet voorziening u de mogelijkheid biedt om te werken en te genieten van het buitenleven ( afzonderlijke ingerichte chalet die vroeger dienst deed als vergaderruimte voor de VZW.. De riante tuin (1026m²) is een waar speelparadijs voor kinderen, terwijl ook volwassenen hier optimaal kunnen ontspannen, denk maar eens aan je gedroomde moestuin.
De woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel en goed onderhouden. Met nieuwe daken en een solide bouw staat deze woning garant voor jarenlang woongenot. De nabijheid van een spoorlijn vormt geen probleem, aangezien de rust en sereniteit van deze plek ongeëvenaard zijn.
Stel u voor, wandelen of fietsen langs de groene paden in de omgeving, de frisse lucht inademen en tot rust komen in uw eigen stukje natuur. Op een steenworp afstand vindt u de beroemde Haeseveld brouwerij, een geliefde plek voor gezinnen om te genieten van het goede leven.
Binnen in de woning wacht u een lichtrijke leefruimte en een ruime keuken, uitgerust met alle gemakken. De mogelijkheid om te werken en te wonen in deze groene omgeving, met goede bereikbaarheid tot het centrum van Gent, maakt deze plek bijzonder aantrekkelijk.
Laat u betoveren door de charme van dit unieke woonhuis en maak snel een afspraak. Ontdek zelf de vele mogelijkheden en geniet van het groen en de rust die u hier te wachten staat. Dit is uw kans om te wonen en te leven in harmonie met de natuur. Kom en ervaar het zelf.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1300 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
BG727PGGTQGE
Makelaar Code
half-open-bebouwing-1300m%C2%B
EPC Waarde
806 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€269.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com