Home Te Koop Huis 9070 Destelbergen
Bredenakkerstraat 33
Kaart

Bredenakkerstraat 33

9070 Destelbergen Huis Te Koop
180 m² wonen
3 slaapkamers

Laat je verleiden door deze droomwoning! Gelegen tussen Sint-Amandsberg en Destelbergen, in een rustige straat, is deze prachtige woning het perfecte thuis voor gezinnen op zoek naar comfort en sfeer. De levendige omgeving met een school vlakbij en jonge gezinnen als buren, zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt.

Een unieke indeling maakt deze woning bijzonder aantrekkelijk. Er is een aparte ingang aan de achterkant, ideaal om fietsen op te bergen of voor eenvoudige toegang tot de garage, die bovendien nog een extra parkeerplaats biedt voor je wagen.

Binnen word je begroet door een stijlvolle inrichting, een ruime, lichtrijke woonkamer met ingebouwde gashaard voor knusse avonden en een prachtige, volledig uitgeruste keuken waar het heerlijk koken is.

Deze moderne en elegante keuken beschikt over alle nodige luxe apparatuur en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vanuit de keuken heb je toegang tot een ontspannende veranda, de ideale plek om te genieten van een goed boek en een glas wijn.

Op het gelijkvloers bevindt zich ook de riante badkamer met ruime inloopdouche en luxe lavabomeubel, geheel in eigentijds design. Buiten is er een groot terras (40m²), de perfecte plek voor ontspannen zonnebaden, gezellige barbecue-avonden en het delen van goed gezelschap.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers. Via de vaste trap ga je naar de tweede verdieping waar nog een slaapkamer is met handige inbouwkasten. Deze ruimte kan eenvoudig worden omgevormd tot twee slaapkamers, wat het totaal op vier brengt.

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Deze woning biedt niet alleen comfort en gezelligheid, maar ook gemak en luxe. Laat je betoveren door alle charme die deze woning te bieden heeft!

* * *

Bredenakkerstraat 33 - 9070 Destelbergen - Welkom in jouw nieuwe droomwoning! Deze prachtige woning, gelegen in een rustige straat tussen SINT-AMANDSBERG en DESTELBERGEN, is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gezelligheid. Met een schooltje in de straat en vele jonge gezinnen als buren, zul je je hier meteen thuis voelen.
De woning heeft een unieke indeling met een aparte INGANG aan de achterkant, ideaal voor fietsen en met een GARAGE en autostaanplaats voor je gemak. Binnen word je verwelkomd door een warme en sfeervolle inrichting, met een lichtrijke ruime leefruimte met gezellige inbouw gashaard voor de koude avonden gezellig te maken en een sublieme keuken voorzien van alle luxe en comfort.
De keuken, een waar pareltje, straalt moderniteit en elegantie uit met alle luxe apparatuur die je maar kunt wensen. Het ruime eetgedeelte biedt een perfecte setting voor gezellige diners.
De gezellige keuken is uitgerust met topapparatuur en biedt veel ruimte voor je grote eettafel. Vanuit de keuken kijk je uit op de heerlijke relax veranda, perfect voor ontspanning en genieten van een goed boek met een glas wijn in de hand.
Op het gelijkvloers bevindt zich een badkamer van weelde, met een royale inloopdouche en een luxueus lavabomeubel, allemaal doordrenkt met een eigentijds design. Buiten nodigt het grote TERRAS (40m²) je uit om te ontspannen in de zon, vergezeld van een goed glas en heerlijke barbecue-avonden met vrienden.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en met een vaste trap kom je op de tweede verdieping waar een derde slaapkamer onder het hoofddak is, met handige inbouwkasten. Deze ruimte is eenvoudig om te vormen tot twee slaapkamers, waardoor je in totaal vier slaapkamers hebt.
De woning biedt niet alleen comfort en gezelligheid, maar ook gemak en luxe met de uitweg achteraan en de grote garage. Maak snel een afspraak om deze prachtige woning te bezichtigen en laat je verleiden door alle charme die het te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
MDH8KOPS7VEV
Makelaar Code
schitterende-gezinswoning-gara
EPC Waarde
454 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€385.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com