Home Te Koop Huis 9070 Destelbergen
Dendermondesteenweg 142
Kaart

Dendermondesteenweg 142

9070 Destelbergen Huis Te Koop
280 m² wonen
595 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw restaurant, praktijkruimte of kantoor? Dit unieke handelshuis, uitgerust met een uitgebreid renovatieplan, biedt eindeloze mogelijkheden die uw verwachtingen zullen overtreffen! Of uw droom nu uitgaat naar een sfeervol restaurant, een goed uitgeruste praktijkruimte voor medische professionals of een professioneel advocatenkantoor, dit pand heeft alles in huis.

De locatie, gelegen op een belangrijke verbindingsweg tussen Sint-Amandsberg en Destelbergen en vlakbij de ALDI, zorgt voor een optimale zichtbaarheid en bekendheid. Deze ligging garandeert een succesvolle trek van klanten of patiënten.

Wat direct opvalt aan dit pand is de indrukwekkende gevel van 12,20 meter breed. Maar ook de extra achteruitgang en privé parkeerplaatsen zijn een grote meerwaarde, wat gemakkelijke toegang en comfortabel parkeren voor uw clientèle garandeert.

Bij binnenkomst ontvouwt zich een wereld van mogelijkheden. Met een begane grondoppervlakte van ongeveer 145m² kunt u uw bedrijfsruimte helemaal naar eigen smaak inrichten. De eerste verdieping biedt nog eens 60m² aan ruimte en onder het zadeldak bevindt zich nog een ruimte van 60m². Dit alles resulteert in een totale woonoppervlakte van zo'n 280m².

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Neem snel contact op om de vele mogelijkheden van dit handelshuis te ontdekken. Wees er wel snel bij, want een pand met deze ligging, potentie en charme zal zeker de aandacht trekken!

* * *

Dendermondesteenweg 142 - 9070 Destelbergen - Op zoek naar de perfecte locatie voor uw restaurant, praktijk of kantoor? Stop met zoeken en laat me u kennismaken met dit geweldige handelshuis met een renovatieplan dat uw stoutste verwachtingen zal overtreffen!
Wat uw visie ook is, dit handelshuis biedt een eindeloze lijst aan mogelijkheden. Of u nu droomt van een sfeervol restaurant, een goed geoutilleerde praktijkruimte voor tandartsen, dokters of kinesisten, of een professioneel kantoor voor advocaten, dit pand heeft het allemaal.
Gelegen langs een belangrijke verbindingsweg tussen Sint-Amandsberg en Destelbergen, vlakbij de ALDI, kunt u profiteren van maximale visibiliteit en naambekendheid. Geen zorgen meer over het aantrekken van klanten of patiënten - uw succes is hier verzekerd!
De indrukwekkende gevel van 12,20 meter breed is slechts het begin van wat dit pand te bieden heeft. De extra achteringang met privé staanplaatsen is een grote troef die uw cliënteel makkelijk naar uw deur leidt. Gemakkelijke toegang en comfortabele parkeren is hier gegarandeerd.
Binnenin wacht een wereld van mogelijkheden. Met een gelijkvloerse oppervlakte van ongeveer 145m² heeft u de vrijheid om uw restaurant of praktijkruimte naar eigen wens in te delen. Een aparte inkomhal en entree voor de bovenruimten zorgen voor privacy en een professionele uitstraling. Op de eerste verdieping wacht 60m² aan ruimte, en onder het zadeldak nog eens 60m², waardoor u totale woonoppervlakte van ongeveer 280m² tot uw beschikking heeft.
Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op en laat ons de magie van dit handelshuis in actie tonen. Maar haast u, want een pand met deze ligging, mogelijkheden en charme zal snel de aandacht trekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
595 m2
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
TL1A-I92FI1W
Makelaar Code
handelpraktijk-op-belangrijke-
EPC Waarde
342 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€465.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com