Home Te Koop Huis 9831 Deurle
Lijnstraat 40
Kaart

Lijnstraat 40

9831 Deurle Huis Te Koop
203 m² wonen
805 m² perceel
2 slaapkamers

Dit prachtig gerenoveerde huis combineert modern comfort met landelijke charme. Het is gelegen aan de idyllische rand van Deurle, een schilderachtig dorp waar je dichtbij alle voorzieningen bent, maar toch kan genieten van de rust en stilte.

Het huis heeft een ruime inkomhal die leidt naar een compacte kantoorruimte, de trap naar de bovenverdieping, een gastentoilet en een lichte leefruimte. De woonkamer is doorspekt met licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde, en heeft een ingebouwde haard voor een gezellige ambiance tijdens koudere dagen. De woning bevat ook een ingerichte keuken, een achterkeuken met verschillende opslagruimtes (waaronder een wasplaats), een droge kelder en een inpandige garage met sectionaalpoort.

De omheinde tuin, gericht op de zon, biedt volledige privacy en is omgeven door groen. Er is ook een ruime tuinschuur beschikbaar voor het opbergen van tuingereedschap en meer.

Boven bevinden zich twee ruime slaapkamers (met de optie tot het creëren van een derde slaapkamer), een grote badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, een extra bergruimte en een apart toilet.

Dit huis vertegenwoordigt de perfecte balans tussen een moderne levensstijl en een serene, rustige locatie. Plan een bezichtiging en laat je betoveren door de unieke sfeer van dit huis in Deurle!

Voor meer informatie of om het pand te bezichtigen, neem contact op met Sarah via 0476/37.42.67 of stuur een email naar sarah@stellarimmo.be

Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Lijnstraat 40 - 9831 Deurle - Ontdek de perfecte combinatie van hedendaags comfort en landelijke charme in deze jong gerenoveerde woning, gelegen aan de idyllische rand van het betoverende dorp Deurle. Hier ben je overal dichtbij, maar geniet je toch van een uiterst rustige ligging.

De ruime inkomhall biedt toegang tot een kleine bureelruimte, de trap naar de verdieping, een gastentoilet en de gezellige leefruimte. Dankzij de grote ramen zowel voor- als achteraan baadt deze ruimte in het licht, de ingebouwde haard zocht dan weer voor sfeervolle gezelligheid op koudere momenten. Aansluitend aan de leefruimte ligt de ingerichte keuken. de achterkeuken die voorzien is van verschillende bergingen waaronder een ruime wasplaats, geeft toegang tot de tuin. Verder is er een droge kelder en een inpandige garage met sectionaal poort.

In de zongerichte omheinde tuin geniet je in alle privacy, zonder inkijk, van de groene oase die deze woning omringt. Een extra troef is de grote tuinberging, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en andere benodigdheden.

Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (met de mogelijkheid om daar 3 slaapkamers van te maken), een ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, een berging en een apart toilet.

Deze woning belichaamt de ideale combinatie van een eigentijdse levensstijl en de charme van een rustige locatie. Maak nu een afspraak en laat je betoveren door de unieke sfeer van dit huis in Deurle!

Voor info of een bezoek: contacteer Sarah op 0476/37.42.67 of mail sarah@stellarimmo.be

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 660.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.455
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
805 m2
Bewoonbare oppervlakte
203 m2
Referentie
XB35H123L4XQ
EPC Waarde
276 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Dec 2023
€660.000 / Stellar Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com