Kaart

9831 Deurle Huis Te Koop
237 m² wonen
1196 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante villa in Deurle (Sint-Martens-Latem), strategisch gelegen aan een belangrijke verbindingsweg en genesteld op een royaal perceel van 1196m2. Met scholen, winkels, openbaar vervoer en een apotheek vlakbij, biedt deze woning alle comfort en gemak die u nodig heeft.

De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal op het gelijkvloers, gevolgd door een gastentoilet, een gezellige leefruimte, een functionele keuken en een flexibele slaap- of bureaukamer. De eerste verdieping herbergt een badkamer, een berging en twee extra slaapkamers. De onontgonnen zolder biedt tal van mogelijkheden voor extra kamers, terwijl de kelder extra bergruimte en een garage voor twee auto's biedt.

Buiten kunt u genieten van een zonnig terras aan de zijkant van de woning en een afgesloten tuin aan de achterkant, die veel privacy biedt. Deze woning biedt een overvloed aan mogelijkheden en onbenutte ruimtes die wachten om ontdekt te worden.

Houd er rekening mee dat deze woning onderhevig is aan renovatieverplichtingen. U kunt echter profiteren van een aankoop aan slechts 1% registratierechten, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Sebastian via 0497 12 60 26 of sebastian@properties-makelaars.be.

* * *

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Deze villa is gelegen in Deurle (Sint-Martens-Latem), aan een zeer goede verbindingsweg en staat op een perceel van 1196m2. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de buurt, scholen, winkels, openbaar vervoer, apotheek, etc. 

De indeling van de woning is als volgt. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken en een slaapkamer/bureaukamer. De eerste verdieping omvat een badkamer, berging en 2 slaapkamers. De zolder is niet ingericht, deze ruimte biedt genoeg potentieel om er meerdere kamers in te richten. Tot slot omvat de kelderverdieping meerdere bergruimtes en een garage voor 2 auto's. 

Aan de zijkant van de woning bevindt er zich nog een zonnig terras en achteraan de woning is er een omsloten tuin met voldoende privacy. 

Kortom heeft de woning enorm veel mogelijkheden en kunnen er meerdere onbenutte ruimtes benut worden.

De woning valt onder renovatieplicht. Aankoop mogelijk aan 1% registratierechten wanneer de voorwaarden worden voldaan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1196 m2
Bewoonbare oppervlakte
237 m2
Referentie
C23-NQKM3O2M
Makelaar Code
5920567
EPC Waarde
567 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2852639
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€549.000 / Properties Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com