Home Huis 2100 Deurne
Sint-Rochusstraat 221-GLV
Kaart

Sint-Rochusstraat 221-GLV

2100 Deurne Huis
223 m² wonen
722 m² perceel
3 slaapkamers
€739.000

Sint-Rochusstraat 221-GLV - 2100 Deurne - Op zoek naar een verzorgd pand om in te investeren, zonder al te veel kosten of gedoe? Dan is deze crèche op een toplocatie in Deurne ideaal. Gerenoveerd, gesoigneerd, met een giga tuin van 450 m² én een eigenaar die nog zeker 14 jaar wil huren.
Net om de hoek van het populaire eetcafé Exter aan de ingang van het Boekenbergpark, vind je op huisnummer 221 dit fijne handelspand op het gelijkvloers. Op de oprit - met waterdoorlatende tegels - kunnen er enkele auto’s staan en ook op de overdekte parking is er plaats voor 1 à 2 wagens. Er is een optie om nog extra parkeerplaatsen aan te kopen, maar ook op straat kan je vaak een plekje scoren. Je hebt hier aan de oprit ook nog een grote zonneluifel én plaats voor 4 fietsen.
Het pand werd in 2008 volledig gerenoveerd en doet momenteel dienst als een crèche. De huidige eigenaar wil graag nog 14 jaar huren, dus je bent alvast verzekerd van een stabiel inkomen. Bovendien heb je hier geen algemene kosten én betaalt de eigenaar zelf alle bijkomende kosten zoals verzekering en onroerende voorheffing. De basis zit hier alvast heel, goed, met zoveel plaats, een prachtige lichtinval en een enorme buitenruimte.
Je hebt hier momenteel een verzorgde inkomhal op vasttapijt, die nu dienstdoet als vestiaire en een apart gastentoilet met lavabo heeft. Daarachter zie je door de gigantische glazen wanden al meteen hoe groot en licht het hier is, in de aanpalende leefruimte van maar liefst 130 m². De kindvriendelijke linoleumvloer is makkelijk in onderhoud en voelt nooit koud aan, ideaal dus voor blote kindervoetjes. De ruimte is via glazen panelen opgedeeld in verschillende stukken en de grote glazen wand achteraan geeft een mooi zicht op een andere grote troef hier: de enorme tuin. Die werd in 2021 volledig gerenoveerd en heeft een groot terras, een giga middenstuk van gras en overdekte stukjes hier en daar, met een grote boom achteraan en toegang tot het magazijn/de parking ernaast. Een buitenspelplek deluxe voor de kinderen van de crèche, dus!
Vooraan rechts heb je nog 2 ruimtes van 19 m² en 25 m² die nu dienstdoen als slaapkamers, maar die je op termijn perfect kunt gebruiken als bureau, of als vergaderzaaltje. De grote keuken in L-vorm is volledig uitgerust, heeft een industriële touch en geeft toegang tot een bergruimte achteraan. De andere bergruimte werd omgevormd tot kleutertoiletje, met twee gewone toiletten er naast. Je hebt hier ook nog een badkamer met een douche.

Net buiten de stad & goed geconnecteerd Je zit hier op een absolute toplocatie in Deurne met veel passage: net om de hoek van café d’Exter, en de inkom van het Boekenbergpark met z’n zwemvijver. Ook in het Te Boelaerpark ben je zo, net als op allerlei grote invalswegen. Winkelen kan je in de buurt, en ook om te sporten hoef je hier nooit ver.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 739.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.383
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
722 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
CFVGZB6OX-RX
Makelaar Code
12538
EPC Certificaat
20230925-0002996988-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€739.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com