Home Te Koop Huis 2100 Deurne
Lakborslei 287



immo Kaart

Lakborslei 287, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne
120 m² wonen
3 slaapkamers

Lakborslei 287 - 2100 Deurne - Opbrengsteigendom met twee appartementen, of een heerlijk huisje-in-spe, mét zonnige, groene tuin? Dat krijg je hier, in een goed geconnecteerde wijk in Deurne-Noord.
Een kasteeltje als overbuur? Check! Of toch alvast het zicht op de Drie Torekes wat verderop… Zeer handig ook is de parkeerplaats voor de deur en de tram wat verderop. De grote ramen hier verraden alvast dat je hier enorm veel licht binnen pakt.
Twee-in-één met heel wat potentieel Je komt binnen in de hal, waar de trap naar beneden je naar het gelijkvloers appartement voert – al ligt het eerder op – 1. Het grote raam aan de straatkant zorgt voor enorm veel licht hier in de leefruimte en je hebt hier een betonvloer met een vinyl erover. Je hebt hier in elk geval genoeg plaats voor een zithoek/ slaaphoek, met verderop in de tussenruimte de geïnstalleerde, betegelde keuken. Daar vind je een gasvuur, dampkap, koelkast, oven, spoelbak en heel wat kasten. Van hieruit loop je naar achteren, naar de lichte badkamer, met z’n inloopdouche en toilet. De achterdeur geeft uit op de toffe tuin. Die is groen, zonnig en zonder veel inkijk. Een heerlijke buitenplek ét een tuinhuis achteraan waar je heel wat tuinspullen en gereedschap kunt stockeren!
Op de eerste verdieping heb je een tweede appartement, met een aparte, ruime en lichte slaapkamer achteraan. Rechts bevindt zich de leefruimte, op een vinylvloer, met een charmante boog die dient als doorgang naar de tussenruimte. Achteraan, aan de tuinzijde, heb je nog een eenvoudige betegelde keuken en een badkamer achter een muurtje van glasdallen. Die laatste heeft een douchecabine, een toilet en een lavabo. Mits wat knip- en plakwerk, creëer je van deze twee appartementen weer één woning, waarbij je nog kunt indelen naar believen!
Goed geconnecteerd Je woont hier in een goed geconnecteerde buurt van Deurne Noord, met heel wat openbaar vervoer vlakbij, zoals de tram voor de deur, bijvoorbeeld. Ook de Ring is niet veraf, en je hebt hier heel wat winkels en scholen vlakbij.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 421
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
17GWZIA12MTN
Makelaar Code
12661
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221219-0002758604-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Info aangevraagd
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€199.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com