Home Te Koop Huis 3590 Diepenbeek
Mizerikstraat 77
Kaart

Mizerikstraat 77

3590 Diepenbeek Huis Te Koop
155 m² wonen
16.760 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een uniek renovatieproject in de buurt van Hasselt? Ontdek deze boerderij te koop in Godsheide, vlakbij het centrum van Hasselt. Makkelijk te bereiken via de Universiteitslaan en met alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik, geniet deze woning van een uiterst centrale ligging.

De hoeve is klaar om volledig gerenoveerd te worden om aan de huidige (energetische) normen te voldoen. Op het gelijkvloers vind je een keuken met uitzicht op de binnenkoer, een ruime leefruimte die gemakkelijk kan worden opgesplitst door middel van een dubbele deur en een grote inkomhal met gastentoilet. De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en een badkamer.

Het perceel heeft ook verschillende stallen die in het verleden gebruikt werden voor vee en varkens. Het potentieel van dit landelijke pand is immens en het wacht geduldig op zijn nieuwe eigenaar om het terug tot leven te brengen.

Interesse gewekt? Neem contact op via 011/873307 of info@puur-groep.be voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Mizerikstraat 77 - 3590 Diepenbeek - In Godsheide op een steenworp van het centrum van Hasselt is deze te renoveren boerderij met achterliggende weilanden gelegen. Via de Universiteitslaan is de hoeve gemakkelijk bereikbaar. Gezien deze zeer centrale ligging zijn alle dagelijkse benodigdheden gelegen in de directe omgeving. 
De woning vraagt een totale renovatie om te voldoen aan de huidige (energetische) normen. Op de gelijkvloerse verdieping is er een keuken met zicht op de binnenkoer, een grote leefruimte die d.m.v. een dubbele deur kan opgesplitst worden en een ruime inkomhal met gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. 
Er zijn op het perceel verschillende stallingen voorzien, deze hebben dienst gedaan voor het houden van runderen en varkens. 
Interesse? 011/873307 of info@puur-groep.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
16.760 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
YOF22W-1CW4T
Makelaar Code
5846074
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€595.000 / Immo Labadia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com