Home Huis 3290 Diest
Boudewijnvest 62
Kaart

Boudewijnvest 62

3290 Diest Huis
227 m² wonen
4 slaapkamers
€445.000

Welkom in de prachtige halfopen bebouwing aan de Boudewijnvest in Diest, een locatie die door velen begeerd wordt voor zijn nabijheid van alle benodigde voorzieningen. Supermarkten, openbaar vervoer, het stadscentrum, diverse eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden liggen allemaal binnen handbereik, net als de belangrijkste verbindingswegen.

Bij binnenkomst word je begroet door een lichte inkomhal met apart toilet. De ruime woonkamer, uitgerust met een sfeervolle haard, loopt naadloos over in de eetkamer en de open keuken die van alle gemakken is voorzien. Op de begane grond bevindt zich ook de eerste slaapkamer, ideaal voor gebruik als kantoor, speelkamer of atelier.

De woning heeft een knusse tuin met terras - perfect om te genieten van mooie dagen - en beschikt ook over een inpandige garage, kelder en zolder, waardoor er voldoende opslagruimte is.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via een trap, bevinden zich nog drie volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad/douche, toilet en dubbele wastafel.

Het huis is door de jaren heen prachtig gerenoveerd en is instapklaar. Het feit dat het momenteel bewoond is door huurders, maakt het ook een uitstekende investeringskans.

Boek snel je bezichtiging en kom deze woning zelf ontdekken!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Boudewijnvest 62 - 3290 Diest - Welkom in Diest! Aan de Boudewijnvest kan je deze prachtige halfopen bebouwing terugvinden. De locatie is niet voor niets door velen begeerd: de nabijheid van alle voorzieningen zoals supermarkten, openbaar vervoer, het stadscentrum, diverse eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden, evenals de belangrijkste verbindingswegen, is een groot voordeel die de ligging te bieden heeft.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door de lichtrijke inkomhal met apart toilet. De ruime woonkamer, compleet met een gezellige haard, vloeit moeiteloos over in de eetkamer en de open, volledig uitgeruste keuken. Ook op het gelijkvloers vind je de eerste slaapkamer, die eventueel kan dienen als bureau, speelkamer, atelier,...
De achterdeur geeft je toegang tot de knusse tuin met terras waar het heerlijk genieten is. Daarnaast omvat het huis een inpandige garage, kelder en zolder: perfect geschikt als opbergruimte.

Via de trap bereik je de nachthal op de eerste verdieping. Deze geeft uit op de drie overige, volwaardige slaapkamers en de moderne badkamer, ingericht met ligbad/douche, toilet en dubbele lavabo.

Het huis werd over de jaren knap gerenoveerd en is bijgevolg instapklaar.
Momenteel is de woning bewoond door huurders, dus ook als investering is dit een buitenkans!

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
227 m2
Referentie
Y1KVBV97-H1R
Makelaar Code
350-5922073
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€445.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com