Home Te Koop Huis 3290 Diest
Schoonaerde 67
Kaart

Schoonaerde 67

3290 Diest Huis Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek dit gelijkvloers appartement dat perfect is voor zowel bewoning als investering. Het beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een badkamer met ligbad en wastafel. De keuken is apart en het appartement wordt aangevuld met een kelder en een afgesloten garagebox.

Het appartement ligt op fietsafstand van het station, winkels en scholen, wat het ideaal maakt voor gezinnen of pendelaars. Recentelijk is het dak vernieuwd en geïsoleerd, en de elektrische verwarming zorgt voor een comfortabele warmte in huis.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) is momenteel E, maar binnen vijf jaar moet er een D-label behaald worden. Daarnaast geldt er een renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor dit residentiële gebouw, tenzij het binnen vijf jaar na aankoop gesloopt wordt.

De elektriciteit is conform tot 2043, wat betekent dat deze in 2018 in orde is gemaakt. Dit maakt het appartement ook interessant als investering, aangezien het momenteel verhuurd wordt tegen een aantrekkelijke prijs. Opzeg voor eigen bewoning is mogelijk.

Als u dit appartement koopt voor eigen bewoning en u heeft nog geen andere eigendom, dan kunt u mogelijk profiteren van een aanzienlijke korting op de registratierechten.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, aarzel niet om contact op te nemen met Immo Diest op het nummer 013 31 25 22. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw mogelijke nieuwe woning.

* * *

Schoonaerde 67 - 3290 Diest - Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers, ruime living, badkamer met ligbad en lavabo, aparte keuken, kelder (K2) en gesloten garagebox (nr. 2).
Station, winkels en scholen liggen op fietsafstand.
 
Het dak werd recent vernieuwd en geïsoleerd.
Elektrische verwarming.
EPC = E. U dient binnen 5 jaar een EPC D label te behalen.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
 
Elektriciteit is conform tot 2043 (deze werd in 2018 in orde gemaakt).
 
Ook interessant als investering.
Het appartement wordt verhuurd aan een interessante prijs.
Opzeg voor eigen bewoning is mogelijk.
 
Koopt u het appartement voor eigen bewoning en heeft u nog geen andere eigendom in uw bezit? Dan geniet u mogelijk van een fikse korting op de registratierechten: https://www.vlaanderen.be/bijkomende-vermindering-voor-een-enige-eigen-bescheiden-woning
 
Meer info en een bezoek?
Aarzel niet even met Immo Diest te bellen: 013 31 25 22.
We plannen voor u graag asa een bezoek in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 205.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.026
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Referentie
G2VIYZ001DD7
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€205.000 / Immo Diest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com