Home Te Koop Huis 3294 Diest
Herrestraat 63
Kaart

Herrestraat 63

3294 Diest Huis Te Koop
220 m² wonen
1116 m² perceel

Als je op zoek bent naar een ecologische en energiezuinige woning, dan hebben we in Molenstede, Diest, een prachtige halfopen nieuwbouw woning voor je, met een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter. Met haar Bijna Energie Neutrale (BEN) status en een indrukwekkend E-peil van 7, is deze woning een toonbeeld van groene efficiëntie en duurzame bouw.

De woning wordt vervaardigd uit premium kwaliteit houtskelet, rechtstreeks afkomstig van een Belgische fabrikant. Dit betekent niet alleen dat de woning extreem snel kan worden gebouwd, maar ook dat de structurele muren en plafonds zijn geïsoleerd met cellulose, hetgeen bijdraagt aan haar uitzonderlijke energie-efficiëntie.

Wat isolatie betreft, de muren profiteren van een royale 19,5 cm isolatie, aangevuld met een extra 3,5 cm houtvezel isolatieplaat en een 4 cm luchtspouw aan de buitenkant. Het dak heeft een dikte van 6 cm isolatie, terwijl de plafonds genieten van een indrukwekkende 30 cm isolatie.

De woning heeft aluminium-houten ramen met een superieure K-waarde van 1,0, wat betekent dat ze buitengewoon goed geïsoleerd zijn. De verdieping wordt verder versterkt met een houtvezelplaat geluidsisolatie van 1,8 cm.

Het comfort van de woning wordt verzekerd door vloerverwarming, aangedreven door een Viessmann warmtepomp. Deze pomp kan ook het huis koelen tijdens de zomermaanden. Het huis is uitgerust met een ventilatiesysteem D en 15 zonnepanelen, wat bijdraagt aan haar energie-onafhankelijkheid.

De indeling op het gelijkvloers omvat een inkomhal, berging, toilet, keuken en leefruimte. De eerste verdieping biedt een nachthal, een extra toilet, een master slaapkamer met aangrenzende badkamer, twee extra slaapkamers en een tweede badkamer. Buiten heb je een mooie tuin en terras om van te genieten.

Het is belangrijk op te merken dat de vraagprijs exclusief BTW en verkooprechten is. Deze eigenschap is een perfecte mix van comfort, efficiëntie en duurzaamheid - je ideale groene thuis.

* * *

Herrestraat 63 - 3294 Diest - Op zoek naar een ecologische en energiezuinige woning? Dan is dit misschien wat U zoekt!

Deze prachtige energiezuinig halfopen nieuwbouw bevindt zich in Molenstede (Diest) en heeft een oppervlakte van +/- 220 m².

De woning is Bijna Energie Neutraal (BEN) en behaald E-peil 7, afgewerkt met kwalitatieve en ecologische materialen. Er is een korte bouwtermijn aangezien de woning wordt gebouwd in houtskelet van de hoogste kwaliteit. Dit alles rechtstreeks van een Belgische fabrikant.

Er wordt gewerkt met gelamineerd hout. Muren en plafonds worden ingespoten met cellulose isolatie. De muren hebben een isolatie van 19,5cm waarbij langs de buitenkant nog 3,5cm houtvezel isolatieplaat wordt voorzien en 4cm luchtspouw. De plafonds hebben een isolatie van 30cm. Op het dak wordt een isolatie voorzien van 6cm dikte. De verdieping krijgt een houtvezelplaat geluidsisolatie van 1,8cm. Alsook de aluminium-houten ramen zijn super isolerend. Ze hebben namelijk een K-waarde van 1,0.

Verder wordt de woning verwarmt via vloerverwarming met een warmtepomp van Viessmann waarmee de woning ook kan gekoeld worden in de zomer. Naast een ventilatiesysteem D zijn er ook 15 zonnepanelen aanwezig.

INDELING:
Gelijkvloers: inkomhal, berging, toilet, keuken, leefruimte
Verdieping: nachthal, toilet, slaapkamer + badkamer, 2 slaapkamers, badkamer Tuin + terras

TROEVEN:
NOTA:
De vraagprijs is exclusief BTW en verkooprechten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 623.710
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
1116 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
YHDAY2HIVN7-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€623.710 / ERA De Piramide
11 Jan 2024
€513.710 / ERA De Piramide
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com