Home Te Koop Huis 3294 Diest
Herrestraat 61
Kaart

Herrestraat 61

3294 Diest Huis Te Koop
220 m² wonen
647 m² perceel

Bent u op zoek naar een energiezuinige en ecologische woning? Dan stellen we u graag dit pareltje voor in Molenstede, Diest. Deze prachtige, halfopen nieuwbouw met een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter, biedt alle comfort dat u wenst.

Het is een Bijna Energie Neutrale (BEN) woning met een indrukwekkend laag E-peil van 6. Dit maakt het een uitstekende keuze voor wie duurzaam wil wonen. De woning is afgewerkt met hoogwaardige, ecologische materialen en gebouwd in houtskelet, rechtstreeks geleverd door een Belgische fabrikant. Daarnaast geniet u van een korte bouwtermijn.

De woning wordt gekenmerkt door gelamineerd hout en muren en plafonds gevuld met cellulose isolatie. Met muren geïsoleerd tot 19,5cm en plafonds met een isolatie van 30cm, garanderen we een warm en comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. Bovenop de al indrukwekkende isolatie voorzien we nog eens 3,5cm houtvezel isolatieplaat langs de buitenkant en een luchtspouw van 4cm. Het dak wordt eveneens uitgerust met een isolatielaag van 6cm. Alle ramen zijn van aluminium-hout en super isolerend met een K-waarde van 1,0.

De woning beschikt ook over vloerverwarming aangedreven door een Viessmann warmtepomp, die de ruimte ook kan koelen in de zomer. Samen met een ventilatiesysteem D en 15 zonnepanelen, geniet u van een optimaal binnenklimaat.

Qua indeling biedt de woning een aantrekkelijk gelijkvloers met een inkomhal, berging, toilet, keuken en leefruimte. De verdieping herbergt een nachthal, een extra toilet, drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een tuin met terras.

Bent u al gecharmeerd? Let wel, de vraagprijs is exclusief BTW en verkooprechten. Concentreer u op het droomhuis, wij zorgen voor de rest!

* * *

Herrestraat 61 - 3294 Diest - Op zoek naar een ecologische en energiezuinige woning? Dan is dit misschien wat U zoekt!

Deze prachtige energiezuinig halfopen nieuwbouw bevindt zich in Molenstede (Diest) en heeft een oppervlakte van +/- 220 m².

De woning is Bijna Energie Neutraal (BEN) en behaald E-peil 6, afgewerkt met kwalitatieve en ecologische materialen. Er is een korte bouwtermijn aangezien de woning wordt gebouwd in houtskelet van de hoogste kwaliteit. Dit alles rechtstreeks van een Belgische fabrikant.

Er wordt gewerkt met gelamineerd hout. Muren en plafonds worden ingespoten met cellulose isolatie. De muren hebben een isolatie van 19,5cm waarbij langs de buitenkant nog 3,5cm houtvezel isolatieplaat wordt voorzien en 4cm luchtspouw. De plafonds hebben een isolatie van 30cm. Op het dak wordt een isolatie voorzien van 6cm dikte. De verdieping krijgt een houtvezelplaat geluidsisolatie van 1,8cm. Alsook de aluminium-houten ramen zijn super isolerend. Ze hebben namelijk een K-waarde van 1,0.

Verder wordt de woning verwarmt via vloerverwarming met een warmtepomp van Viessmann waarmee de woning ook kan gekoeld worden in de zomer. Naast een ventilatiesysteem D zijn er ook 15 zonnepanelen aanwezig.

INDELING:
Gelijkvloers: inkomhal, berging, toilet, keuken, leefruimte
Verdieping: nachthal, toilet, slaapkamer + badkamer, 2 slaapkamers, badkamer Tuin + terras

TROEVEN:
NOTA:
De vraagprijs is exclusief BTW en verkooprechten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 603.710
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
647 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
VVO7YFP1-NZE
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€603.710 / ERA De Piramide
11 Jan 2024
€503.710 / ERA De Piramide
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com