Home Te Koop Huis 1700 Dilbeek
Hongersveldstraat 10



immo Kaart

Hongersveldstraat 10, 1700 Dilbeek

Huis Te Koop in Dilbeek
171 m² wonen
1 slaapkamers

Hongersveldstraat 10 - 1700 Dilbeek - In de groene rand rond Brussel, gelegen in een oase van rust, is dit duplex appartement met zuid-west geörienteerde terrassen ieders droomwoning!

Virtuele toer: https://my.matterport.com/show/?m=BXPr22iYEn4

Het appartement bevindt zich in een gerenoveerd woonhuis uit de 20ste eeuw. Bij de herbouw werden de authentieke elementen gecombineerd met de nieuwste duurzame materialen. " Bijna Energie Neutraal" garanderen wij je een kwalitatief en duurzaam leefcomfort dankzij de geothermische vloerverwarming die je zomers en 's winters een constante temperatuur garandeert (warmte en koeling), een performant ventilatiesysteem, akoestische voorzieningen,... Het gebouw maakt deel uit van een vierkantshoeve waar gezelligheid en sfeer troef is. De binnenplaats vormt de kern waarop alle woningen uitgeven. Dit woonconcept combineert de ultieme gezelligheid van gemeenschappelijke delen met een eigen privé sfeer. Enerzijds heb je een gedeelde autoluwe binnenkoer anderzijds kan je genieten van je privé terrassen. Voorts is er een ondergrondse staanplaats voorzien die onmiddellijk toegang geeft tot de lift. Standaard werd er 1 kamer voorzien. Via de ruime zolderruimte is er nog mogelijkheid om 1 bijkomende slaapkamer te creëren. Door de grote raampartijen in de ganse woning en de 2 zuid west georiënteerde terrassen kan u genieten van het zonlicht de ganse dag! Droomt u van een nieuwbouw luxe duplex appartement met ruime terrassen in een rustige omgeving vlakbij alle faciliteiten? Kom dan snel een kijkje nemen! Wenst u graag meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren via info@c21.be of op het nr 02/513.13.13. Wij helpen u graag verder!

•De vernoemde oppervlakte is bruto.
•De prijs is netto excl. aansluitingskosten en notariskosten (6%) btw].**Onder voorbehoud dat u deze woning koopt als enige en eigen woning;
*Appartement wordt met 2 ondergrondse parkeerplaatsen verkocht (exclusief prijs)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
171 m2
Referentie
OZCBJ2WHQNYQ
Makelaar Code
463-3773
Prijs Geschiedenis
08 Nov 2022
€499.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com