Home Huis 1700 Dilbeek
Kloosterstraat 114
Kaart

Kloosterstraat 114

1700 Dilbeek Huis
2178 m² perceel
3 slaapkamers
€614.000

Ontdek deze instapklare villa in een residentiële omgeving in Dilbeek. Op een unieke toplocatie en omgeven door groen, biedt deze woning rust en comfort net buiten Brussel. Gelegen in de schilderachtige Kloosterstraat, naast het prachtige natuurgebied 'De Wolfsputten', verwelkomt de woning u op een ruim perceel van 21a 78ca.

De praktische ligging van deze 4-gevelwoning (met een mobiscore van 8,2 op 10) maakt het leven gemakkelijk. U vindt er scholen, een cultuurcentrum, muziekacademie en sportinfrastructuur dichtbij, evenals een bushalte en het station. Daarnaast heeft u vlotte toegang tot alle uitvalswegen.

Gebouwd in 1987 door de huidige eigenaars die steeds voor perfect onderhoud zorgden, beschikt de woning over een elektrische poort die voor privacy zorgt. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een luchtige hal met garderobe en toilet. De ruime, lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de weidse tuin, volledig omheind met hagen. Genieten van de buitenlucht kan op het ruime terras van 40 m². De tuin is verder uitgerust met een garage en tuinhuis.

De gerenoveerde keuken is volledig ingericht, compleet met een handige, ruime bijkeuken. De interne garage van 30 m², afgesloten met een elektrisch bedienbare kantelpoort, kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op de bovenverdieping, gevuld met natuurlijk licht, vindt u de master bedroom, een vernieuwde badkamer, twee extra slaapkamers, een toilet en een wasruimte. Een overdekt terras van 8m² zorgt voor totale privacy. Ten slotte loopt er een zolder over de gehele lengte van het huis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kloosterstraat 114 - 1700 Dilbeek - Residentieel gelegen instapklare villa op toplocatie in Dilbeek

Deze instapklare woning geniet van een schitterende ligging en geeft gelegenheid om rustig te wonen net buiten Brussel.

De 4-gevelwoning op een terrein van 21a 78ca is gelegen in de Kloosterstraat kortbij het centrum van Dilbeek, in een prachtige groene omgeving en palend aan natuurgebied "De Wolfsputten".

Praktische ligging (mobiscore 8,2 op 10):
- Kortbij bushalte, station, scholen, cultureel centrum/ muziekacademie en sportinfrastructuur
- Vlotte toegang tot alle uitvalswegen

De woning is gebouwd in 1987 en werd tot op heden bewoond door de eigenaars die ze perfect onderhouden. Ze is van de straat afgesloten door een elektrische poort. Zowel vooraan als achteraan de woning is er veel ruimte voor autostaanplaatsen.

De luchtige inkomhal met vestiaire en toilet biedt toegang tot een lichtrijke ruime living met zicht op de wijdse en volledig met hagen omheinde tuin. Een ruim terras van 40 m² biedt u alle comfort om hiervan te genieten. In de tuin bevinden zich nog een garagegebouw (26,42m²) en tuinhuis.

De gerenoveerde keuken is volledig ingericht en voorzien van een ruime aanpalende berging.
De binnengarage (30 m²), die ook voor andere doeleinden kan gebruikt worden, is afgesloten met een elektrische kantelpoort.

Via de trap komt u op de lichtvolle bovenverdieping met overdekt terras (8m²) waar u geniet van volledige privacy. Hier vindt u de master-bedroom, de vernieuwde badkamer, 2 andere slaapkamers, toilet en kamer voor wasmachine en droogkast.

De zolder loopt over de volledige lengte van het huis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 614.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2178 m2
Referentie
7GFD8VNLDWZX
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€614.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com