Home Te Koop Huis 1700 Dilbeek
Bouwkunstlaan 14
Kaart

Bouwkunstlaan 14

1700 Dilbeek Huis Te Koop
790 m² perceel
6 slaapkamers

Op zoek naar een klassieke, robuuste 3-gevelvilla met zes slaapkamers? Dan is deze woning, gelegen op een perceel van 7a90 en met de mogelijkheid voor een vrij beroep, zeker iets voor jou. Deze villa geniet van een uitstekende ligging, dichtbij belangrijke invalswegen, diverse handelszaken, scholen en openbaar vervoer.

Op het gelijkvloers vind je een afzonderlijke inkom die leidt naar een kantoorruimte of praktijk, alsook een multifunctionele ruimte die vroeger dienst deed als wachtzaal. Verder bezit deze etage over een toilet, diverse kelderruimtes waaronder een wasplaats, stookkelder, voorraadkelder en wijnkelder. Een ruime garage biedt plaats voor twee wagens en is uitgerust met een automatische poort. Via de kelders kan je tevens de tuin betreden.

De eerste verdieping omvat een inkomhal, nog een tweede praktijk- of kantoorruimte met twee aparte burelen en een woongedeelte met een eigen toegang. Hier vind je een toilet met handwas, vestiaire, ruime L-vormige leefruimte, een gloednieuwe keuken met toegang tot de kelders en een gezellige veranda met mogelijkheid voor een houtkachel.

Op de tweede verdieping zijn er vier grote slaapkamers, een zeer ruime badkamer en een aansluitende dressing of linnenkamer. Een vaste trap leidt naar de derde verdieping waar een ruime nachthal, twee extra grote slaapkamers en twee zolderkamers zich bevinden.

De woning is omgeven door een prachtige tuin met tuinberging. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. De verwarming is op gas via een ATAG installatie met radiatoren, geïnstalleerd in 2015.

* * *

Bouwkunstlaan 14 - 1700 Dilbeek - KLASSIEKE, ROBUUSTE 3-GEVELVILLA MET 6 SLAAPKAMERS OP 7a90 MET MOGELIJKHEID TOT VRIJ BEROEP.
Schitterende ligging, nabij invalswegen, handelszaken, scholen en openbaar vervoer.
Gelijkvloers/straatniveau : aparte inkom naar praktijk/kantoorruimte, multifunctionele ruimte (voormalige wachtzaal), toilet, verschillende kelders waaronder stookkelder, wasplaats, voorraadkelder, wijnkelder en garage voor 2 wagens achter elkaar met automatische poort. Ook toegang tot de tuin mogelijk via de kelders.
Verdieping : inkomhal, praktijk-of kantoorruimte met 2 afzonderlijke burelen/kantoren. Woongedeelte met afzonderlijke ingang : toilet met handwas, vestiaire, grote leefruimte in L-vorm, nieuwe keuken met toegang naar kelders, gezellige veranda met mogelijkheid voor een houtkachel.
2de verdieping : ruime nachthal, 4 grote slaapkamers, zeer ruime badkamer met aansluitende dressing/linnenkamer.
Vaste trap naar 3de verdieping = ruime nachthal met 2 grote slaapkamers en 2 zolderkamers.
Mooie grote tuin met tuinberging.
Overal dubbele beglazing met rolluiken - verwarmingsinstallatie ATAG op gas met radiatoren (2015)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 619.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
790 m2
Referentie
RUU8E4J-YZJY
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€619.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com