Home Te Koop Huis 1700 Dilbeek
Kattenstraat 44
Kaart

Kattenstraat 44

1700 Dilbeek Huis Te Koop
4689 m² perceel
5 slaapkamers

Kattenstraat 44 - 1700 Dilbeek - In het groen gelegen villa met rietgedekt dak op een terrein van 47are.

Deze statige woonst geniet een uitzonderlijke locatie tussen de vele akkers en weilanden die de Kattenstraat en het Wolsem rijk zijn. De nabijheid van station, invalswegen en centrum Dilbeek zijn evenwel enorme troeven van deze omgeving.

De woning zelf werd opgericht in 1970 en kon doorheen de jaren verschillende investeringen genieten en werd met alle zorg onderhouden. Onder andere werd de gevel rondom geisoleerd in de spouwmuur wat maakt tot een reeds gunstig EPC-verslag.

Dankzij een bebouwde oppervlakte van zo'n 196m² (19.26m x 10.2m) per verdieping kent deze woning uitzonderlijke volumes. 

De gelijkvloerse verdieping is te betreden langs de ruime hall die toegang geeft tot enerzijds de leefruimte in L-vorm (54m²), de aparte geinstalleerde keuken die recent vernieuwd werd, wasplaats, aangenaam bureel en de dubbele garage met eigen wasplaats/bergplaats.

De eerste verdieping is voorzien van 4 praktische slaapkamers die dankzij hun oppervlakte, plafondhoogte en formidabel uitzicht een groot wooncomfort garanderen, waarbij er twee voorzien werden van eigen badkamer. Op deze verdieping is een zeer ruime zolderkamer terug te vinden van zo'n 52m² die mits aanpassing ingericht kan worden als extra slaapkamer(s) met badkamer(s). 

De zolderverdieping onder het recent onderhouden rietgedekte dak is bereikbaar met een schuiftrap en herbergt een zeer grote oppervlakte die naar wens ingericht kan worden.

Mits enkele slimme ingrepen is deze woning om een hedendaags comfort te garanderen op een werkelijk dromerige locatie, een uiterst geschikte locatie voor grotere gezinnen of liefhebbers van mooie oppervlaktes en hoog comfort.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
4689 m2
Referentie
7GZ43KJPY343
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€995.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com