Home Te Koop Huis 1700 Dilbeek
Kamerijklaan 4
Kaart

Kamerijklaan 4

1700 Dilbeek Huis Te Koop
1650 m² perceel
5 slaapkamers

Kamerijklaan 4 - 1700 Dilbeek - Villa op een prachtig terrein met parkgevoel in het hart van Dilbeek.

Deze vrijstaande woning met veel vintage en sixties elementen werd gebouwd met de meeste aandacht voor ruimte, licht en het gezinsleven.

De Kamerijklaan, pal in het centrum van Dilbeek, is een van de meest charmante straatjes die de gemeente te bieden heeft, niet minder omwille van de nabijheid van de gemeentekern, natuurgebied De Wolfsputten, het Sint-Alenapark en veel meer.

De woning geniet vele troeven, echter dient er vandaag rekening gehouden te worden met verschillende renovatiewerken, zoals de statige doch karaktervolle inkomhal en volgende voorzieningen, van de riante leefruimte met grote geinstalleerde keuken, bijkeuken, aparte eetplaats, bureel en verdieping met 5 slaapkamers, grote badkamer, douchecellen, dressing tot de diverse bergplaatsen op de verdiepingen en in de kelder.

Het dak en de verwarmingsketels werden ca 10 jaar geleden vernieuwd (natuurleien dakbedekking - condenserende gasketels). 

Het perceel kenmerkt zich met een sterk parkgevoel dankzij de volwassen en diverse vegetatie, het zwembad en de terrassen.

Ook de brede en diepe voortuin draagt bij aan het ruimtegevoel net als de discrete ligging en een mooie oprit tot de dubbele garage.

Deze woonst kent amper zijn gelijken omwille van een riante vloeroppervlakte, locatie en terrein.

Verder geniet de koper van deze woning de mogelijkheid een aangrenzend perceel bouwgrond van 7a 80ca (voor type vrijstaande woning) aan te kopen voor de meerprijs van 330.000 euro.

We nemen graag de tijd om deze volledige eigendom uitgebreid te bezoeken mits afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1650 m2
Referentie
DMU4MA3OB8EL
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€995.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com