Home Te Koop Huis 1701 Dilbeek
Doylijkstraat 5
Kaart

Doylijkstraat 5

1701 Dilbeek Huis Te Koop
270 m² wonen
1699 m² perceel
5 slaapkamers

Deze aantrekkelijke driegevelvilla werpt een bewoonbare oppervlakte van 270m² (met garage en kelders) op een terrein van 17 are. U bent verzekerd van rust en privacy dankzij de grote tuin die zuidelijk gericht is, en met een prachtig zicht als bonus. De woning heeft PVC ramen met dubbele beglazing plus centrale verwarming op aardgas met een Bulex condensatieketel en een boiler uit 2010. Er zijn 5 slaapkamers en een garage met automatische poort, naast meerdere kelders. Gelegen langsheen de verbindingsweg tussen Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw, op 2 km van het Erasmushospitaal en de autosnelweg. Met een EPC 314 kWh/m².jaar (label D) heeft de woning alle nodige vergunningen en is er geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.

Geniet van ruimte en privacy in deze statige gezinswoning met traditioneel gemetste constructie met betonnen vloerplaten en dak in natuurleien. Er zijn 5 slaapkamers, een garageruimte met doucheruimte en meerdere kelders. Verder is er een grote tuin met zuidwestelijke oriëntatie, zonder inkijk, waar u kunt ontspannen na een lange dag. Op slechts 2 km van het Erasmushospitaal, de op- en afritten van de autosnelweg (Ring) en tussen Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw gelegen, heeft deze woning alle vergunningen voor woongebied en heeft een EPC score van 314 kWh/m2.jaar (label D).

* * *

Doylijkstraat 5 - 1701 Dilbeek - Ruime driegevelvilla met 5 slaapkamers en grote tuin met prachtig zicht. Deze statige gezinswoning geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 270m² (garage en kelders inbegrepen) op een terrein van 17 are. Traditioneel gemetste constructie met betonnen vloerplaten en dak in natuurleien. Ze beschikt over grotendeels PVC ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas met Bulex condensatieketel + boiler (2010). EPC : 314 kWh/m².jaar (label D) Grote tuin met zuidwestelijke oriëntatie, zonder inkijk, waar u echt kan tot rust komen na een harde werkdag. Grote garage met automatische poort en meerdere kelders.
Gelegen langsheen de verbindingsweg tussen Dilbeek (Schepdaal) en Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek). Op 2km. van het Erasmushospitaal en de op- en afritten van de autosnelweg (Ring).
Indeling : Kelderverdieping : traphal - gang - waskelder (12m²) - provisiekelder (4m²) - 3 kelders (10m² - 21m² - 18m²). Gelijkvloers : inkomhal - gang (10m²) - bureel of slaapkamer (10m²) - vestiaire en afz. toilet - woonkamer (30m²) - grote, ingerichte keuken (24m²) - garage met doucheruimte (31m²) - terras en tuin. Verdieping : nachthal (3m²) - badkamer (5m²) uitgerust met badkamermeubel met dubbele wastafel, toilet en ligbad - 3 slaapkamers (11m² - 17m² - 13m²) - 2e traphal (10m²) - grote slaapkamer (23m²) met badkamer (4m²) uitgerust met badkamermeubel met enkelvoudige wastafel, toilet en ligbad.
Vergunning uitgereikt - woongebied met landelijk karakter/agrarisch gebied/natuurgebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening - geen verkavelingsvergunning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 589.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
1699 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
6NXG9NP50O5G
Makelaar Code
1204330
EPC Waarde
314 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2023
€589.000 / ERA Visie Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com