Home Te Koop Huis 1701 Dilbeek
Jan Martin Van Lierdelaan 30



immo Kaart

Jan Martin Van Lierdelaan 30, 1701 Dilbeek

Huis Te Koop in Dilbeek
240 m² wonen
670 m² perceel
3 slaapkamers

Jan Martin Van Lierdelaan 30 - 1701 Dilbeek - Unieke karaktervolle villa die deel uitmaakte van de bijgebouwen van het 19de eeuwse eclectische Kasteel van Steenpoel. De 4 gevel woning is in uitstekende staat en heeft een prachtig aangelegde voor -en achtertuin (respectievelijk Zuid en Noord georiënteerd) met achteraan een groot terras en aanpalend een (zwem)vijver.

Uitstekende ligging in het rustige centrum van Itterbeek (naast Golf Steenpoel) en tegelijkertijd ook vlakbij belangrijke invalswegen (Ninoofsesteenweg, Itterbeeksebaan), openbaar vervoer, scholen en winkels.

Door de ruime parkeergelegenheid (oprit voor 3 wagens + garage) en volledig ingerichte bureau (afgezonderd van de woonruimtes) is de woning ook perfect geschikt voor zelfstandigen en/of vrije beroepen.

De woning i s instapklaar. Ze werd volledig en met een kwaliteitsvolle afwerking gerenoveerd in 2010 en recent in de lente van 2021 opgefrist.Alarminstallatie en smeedijzeren poort met parlofoon en afstandsbediening aanwezig.

Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire en toilet, volledig ingerichte bureau, salon met open haard (gas), woonkamer en aansluitend een halfopen volledig ingerichte Amerikaanse keuken. Vanuit keuken en salon heeft men zicht op de prachtige achtertuin. Vanuit bureau en woonkamer kijkt men uit op de mooi aangelegde voortuin.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan 1 met een en-suite badkamer met inloopdouche, nachthal, badkamer met groot ligbad, apart toilet, berging, toegang tot ruime geïsoleerde zolder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 635.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.065
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
670 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
7062620210712101744
EPC Waarde
364 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jul 2021
€635.000 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com