Kaart

Oude Baan 102

3650 Dilsen-Stokkem Huis Te Koop
141 m² wonen
1050 m² perceel
4 slaapkamers

Betreed je droomhuis in het pittoreske Dilsen-Stokkem! Deze luxueuze, instapklare vrijstaande woning nodigt je uit met een ruime tuin, een aangenaam terras en een handige garage. Met vier slaapkamers, gebouwd in 1994 op een royaal perceel van 10a50ca, biedt dit ideale familiehuis een perfecte combinatie van comfort en stijl.

De woning is een houten/metselwerk dubbelwandige constructie met dubbele isolatie, wat niet alleen veiligheid garandeert, maar ook duurzaamheid, omdat het asbestvrij is. Geniet van moderne voorzieningen, zoals de automatische uitschakeling van apparaten, en het energiezuinige label B, wat resulteert in een milieuvriendelijke woonomgeving zonder renovatieverplichting.

Deze goed onderhouden woning straalt tijdloze elegantie uit en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Ontdek bovendien de mogelijkheid om een deel van de tuin te verkavelen als bouwgrond, waardoor de potentie van deze locatie nog groter wordt.

Als je op zoek bent naar een ruime, moderne woning met bouwpotentieel, een prachtige tuin en alle gezelligheid die je je maar kunt wensen, dan heeft deze woning alles: vier slaapkamers, een garage, een terras én een energielabel B! Mis deze unieke kans niet en neem nu contact op via het nummer 089 20 90 88. Je droomhuis wacht op je!

* * *

Oude Baan 102 - 3650 Dilsen-Stokkem - Stap binnen in je droomhuis in het prachtige Dilsen-Stokkem! Deze weelderige instapklare open bebouwing verwelkomt je met een ruime tuin, een gezellig terras en een handige garage. Met in totaal 4 slaapkamers, gebouwd in 1994 op een royaal perceel van 10a50ca, biedt deze ideale gezinswoning een perfecte mix van comfort en stijl.

De woning, een houten/metselwerk dubbelwandige constructie met dubbele isolatie, garandeert niet alleen veiligheid maar ook duurzaamheid, aangezien deze asbestvrij is. Geniet van moderne gemakken, zoals het automatisch uitschakelen van apparaten, en het energiezuinige label B, wat resulteert in een milieuvriendelijke leefomgeving en het voordeel dat er geen renovatieplicht is.

Deze goed onderhouden woning straalt tijdloze elegantie uit en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles! Ontdek de mogelijkheid om een deel van de tuin te verkavelen als bouwgrond, waardoor de potentie van deze locatie nog groter wordt.

Ben je op zoek naar een ruime, moderne woning met ... bouwpotentieel, een prachtige tuin en alle gezelligheid die je je maar kunt wensen? Deze woning heeft het allemaal: 4 slaapkamers, een garage, een terras én een energielabel B! Mis deze unieke kans niet en neem nu contact op via het nummer 089 20 90 88. Je droomhuis wacht op je!
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Kadastraal Inkomen
€ 427
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
1050 m2
Bewoonbare oppervlakte
141 m2
Referentie
I5NQFR6Z5ZTI
Makelaar Code
2897bis
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230522-0002897520-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€359.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com