Home Te Koop Huis 3440 Dormaal
grote Steenweg 144
Kaart

grote Steenweg 144

3440 Dormaal Huis Te Koop
239 m² wonen
1700 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

grote Steenweg 144 - 3440 Dormaal - Ontdek de charme van deze herenwoning met een indrukwekkende inkomhal waar het oog meteen valt op de prachtige trap. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer die een warme sfeer uitstraalt. Aan de voorkant van het gebouw bevindt zich een lichte en functionele bureauruimte, voorzien van rolluiken aan de zeer grote ramen. De keuken aan de achterzijde van de woning is uitgerust met een gasfornuis en biedt een aangename ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. De 2de badkamer, voorzien van een douche, en het aparte toilet in de hal benadrukken het praktische ontwerp van deze woning. Hoge plafonds en gerenoveerde parketvloeren voegen een vleugje elegantie toe aan de leefruimte.
Op de bovenverdieping wachten vier comfortabele slaapkamers, samen met een extra bijkeuken en een volledig geïnstalleerde badkamer, op u. De zolder, deels ingericht en klaar om afgewerkt te worden, biedt extra mogelijkheden voor uitbreiding of opslag. De woning is onderkelderd, wat de ideale omgeving creëert voor een wijnliefhebber.
Buiten kunt u genieten van een zeer grote tuin, een oase van rust en groen. Een apart bijgebouw van 100m², volledig vernieuwd met nieuwe poorten en dak, biedt extra ruimte en veelzijdigheid voor uw plannen. Met een oprit voorzien van een elektrische poort en de huidige stookolieverwarming, die reeds is voorbereid voor omschakeling naar gas, biedt deze woning een combinatie van comfort en potentieel.
Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en ontdek het karakter en de mogelijkheden van deze prachtige woning. Neem contact met ons op voor een bezichtiging via Century 21 - ImmoK Tienen 016821778.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1700 m2
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
JSE3FOOSTJ4W
Makelaar Code
325-5707653
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€575.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com